O Enterprise Greece φιλοξένησε δημοσιογράφους γαστρονομίας και τουρισμού, κριτικούς γεύσης και διαμορφωτές της κοινής γνώμης από τη Γαλλία, σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τη χώρα μας, τα ιδιαίτερα προϊόντα της και την χρήση τους στην εξαιρετική κουζίνα μας.

Με «ξεναγό» τη συγγραφέα-chef κ. Ντίνα Νικολάου, η δημοσιογραφική αποστολή επισκέφθηκε μεταξύ 24 και 29 Σεπτεμβρίου περιοχές της Κρήτης, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της ελληνικής διατροφής στη Γαλλία ως προτύπου υγιεινής διατροφής και την κατ’ επέκταση αύξηση των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων-ποτών σε αυτήν. Η επόμενη συνάντηση μαζί τους θα είναι στη μεγάλη έκθεση τροφίμων της Γαλλίας, Sial, στα τέλη του Οκτωβρίου.