Ένα νέο σούπερ μάρκετ εγκαινίασε η Μασούτης την περίοδο της καραντίνας στην Αθήνα, στις 10 Απριλίου στο Ίλιον επί της Λ. Πετρουπόλεως 28 και της οδού Θ. Σοφούλη.

Το νέο κατάστημα, χώρου πωλήσεων 1.200τμ –με πέντε ταμεία– και αποθήκης 200τμ, υποστηρίζεται από προσωπικό 38 ατόμων. Επισημαίνεται ότι η αλυσίδα την εν λόγω περίοδο διεύρυνε την προσφερόμενη υπηρεσία της «Διανομή στο σπίτι» σε 45 πόλεις της χώρας προς όφελος της ασφάλειας των πελατών της, οι οποίοι μπορούν να παραγγέλλουν, είτε μέσω του νέου eshop μασούτης είτε τηλεφωνικά (2310 2310 88) είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά Scan and Shop Μασούτης. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και ισχύει για παραγγελίες ελάχιστης αξίας 40 ευρώ. Εξάλλου, στον πελάτη προτείνεται και η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας του από το κατάστημα κατόπιν ραντεβού.

Επίσης, η εταιρεία ήδη από τις αρχές ισχύος των μέτρων προστασίας από την πανδημία ανακοίνωσε τη διάθεση του 30% των καθαρών ετήσιων κερδών της τον Δεκέμβριο στους υπαλλήλους της «πρώτης γραμμής» (ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους κ.ά.) ως έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών τους να ανταποκριθούν στην απροσδόκητη πίεση που δέχθηκε καθημερινά, λόγω συγκυρίας, το δίκτυο των 333 καταστημάτων της. Εξάλλου, η Μασούτης αναδείχθηκε για ένατη συνεχή χρονιά μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στη χώρα με το καλύτερο περιβάλλον εργασίας, βάσει των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, παίρνοντας την όγδοη θέση ανάμεσα στις δέκα πρώτες εταιρείες που διακρίθηκαν σχετικά ως μοναδική εκπρόσωπος του κλάδου της.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι καθήκοντα επικεφαλής της Διεύθυνσης Marketing της εταιρείας ανέλαβε πρόσφατα η κ. Μαριάννα Σαμαρά, με πολυετή εμπειρία στο μάρκετινγκ γνωστών εταιρειών της βιομηχανίας τροφίμων, της μόδας και του λιανεμπορίου.