Το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών, Εμπορικό Τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, στο πλαίσιο τής προσπάθειας προβολής και υποστήριξης των εξαγωγών των κυπριακών βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων, καθώς και του τομέα των υπηρεσιών στα Βαλκάνια, έλαβε μέρος για πρώτη φορά με πληροφοριακό περίπτερο στην Διεθνή Εκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών INDAGRA 2007, στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.

Η έκθεση διοργανώθηκε με επιτυχία από την ROMEXPO srl, στον ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο της, στο διάστημα από 7-11 Νοεμβρίου 2007. Την έκθεση εγκαινίασε ο πρόεδρος της ROMEXPO srl, κ. George Cojocaru, μαζί με κρατικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της πόλης του Βουκουρεστίου.

Στόχος της συμμετοχής του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου Αθηνών στην έκθεση ήταν  η προβολή της Κύπρου στους τομείς του Εμπορίου, των Υπηρεσιών και του Τουρισμού, καθώς και η επικοινωνία των επιχειρηματιών της Ρουμανίας και Μολδαβίας με επιχειρηματίες της Κύπρου.
Επίσης, σκοπός του πληροφοριακού περιπτέρου του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου ήταν η ενημέρωση των Ρουμάνων επιχειρηματιών αλλά και των καταναλωτών για τις δυνατότητες της Κύπρου ως χώρας παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων. Προβλήθηκαν τα παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα, όπως το τυρί χαλλούμι, η κουμανδαρία, η ζιβανία, καθώς και το τουριστικό προϊόν του νησιού. Για τον σκοπό αυτό διανεμήθηκε σχετικό ενημερωτικό υλικό στην αγγλική γλώσσα προς τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες του κυπριακού περιπτέρου.

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία διακρίνονται ο εμπορικός σύμβουλος, κ. Ανδρέας Σελίπας, και ο βοηθός εμπορικός σύμβουλος της πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, κ. Ιωσήφ Κυπραίος, μαζί με τη βοηθό περιπτέρου, στην έκθεση INDAGRA 2007.