Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ήδη οι εκθέτες προηγούμενων διοργανώσεων έχουν ενημερωθεί και οι περισσότεροι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για νέα συμμετοχή. ΄Εντονη είναι και η διάθεση για εντυπωσιακές αναβαθμισμένες παρουσίες, που μεταφράζονται σε αύξηση τετραγωνικών μέτρων και πληρέστερα επαγγελματικά περίπτερα. Παράλληλα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή από επιχειρήσεις του χώρου που δεν είχαν στο παρελθόν προβληθεί στην ΄Εκθεση, ενώ οι απευθείας συμμετοχές από το εξωτερικό αναμένονται αυξημένες σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. Οι διοργανωτές διαβλέποντας την τάση αυτή, δημιούργησαν για πρώτη φορά Διεθνές Σαλόνι μηχανημάτων, υλικών και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος που θα κυριαρχήσει στη Syskevasia 2008, διοργανώνεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συσκευασίας Τροφίμων & Ποτών (www.pack-conf.gr ), στο οποίο η συσκευασία θα αναδειχθεί ως μία σημαντική δραστηριότητα που επηρεάζει πολλούς τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και ως κλάδος που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτόμου ανάπτυξης. Παράλληλα επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά ο επιτυχημένος Διαγωνισμός Συσκευασίας με τίτλο «Ελληνικά Αστέρια 2008», ο οποίος στο παρελθόν έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις σε συσκευασίες ελληνικής προέλευσης.

Η ΄Εκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου και του Ελληνικού Ινστιτούτου Συσκευασίας, ενώ οι φορείς και σύνδεσμοι του κλάδου στηρίζουν τη διοργάνωση. Χορηγοί επικοινωνίας είναι για μία ακόμη φορά το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas και η οικονομική εφημερίδα Εξπρές.

Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής ή για κάθε άλλη πληροφορία, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της 3ΕΚ ΑΕ Εκθέσεις, Εκδηλώσεις & Εκδόσεις, στα τηλέφωνα: 210 8056 205-8, fax: 210 8056 209, e-mail: info3ek@otenet.gr ή να επισκεφθούν το web site της ΄Εκθεσης www.syskevasia-expo.gr.