Η Costa Navarino ενώνει τις δυνάμεις της με το βραβευμένο με αστέρι Michelin CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, αναβαθμίζοντας τη γαστρονομική της πρόταση στο Navarino Dunes.
Το νέο εστιατόριο Paráfrasi by CTC προσφέρει fine comfort food, επαναπροσεγγίζοντας ελληνικές συνταγές με τοπικά προϊόντα.
Η “Souvlakerie” παραμένει αφοσιωμένη στο αυθεντικό σουβλάκι, ενώ το “Kafenio” αναβιώνει την παράδοση του ελληνικού καφενείου με σύγχρονη ματιά. Η Costa Navarino εφαρμόζει zero waste πρακτικές. Τα νέα μενού θα παρουσιαστούν την άνοιξη.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter