Στο πλαίσιο της συνεργασίας για την προώθηση ενεργειών που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, οι εταιρείες Πίτα Παν και Coca-Cola συμφώνησαν, για όλες τις παραγγελίες Πίτα Παν, οι οποίες περιλαμβάνουν Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta ή Sprite, και για ποσά άνω των 10 ευρώ εντός των καταστημάτων και άνω των 16 ευρώ για παραγγελίες delivery, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ως δώρο τη δική τους φιλική προς το περιβάλλον τσάντα Coca-Cola.

Η ενέργεια φέρει τον διακριτικό τίτλο «Φυσικά, ξέρουμε να απολαμβάνουμε…», προωθώντας ως κοινωνικό μήνυμα ότι η «απόλαυση» δεν πρέπει να συνδέεται με τη σπατάλη και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Η προωθητική ενέργεια ξεκινά επίσημα από τις 4 Ιουνίου και είναι μέρος της περιβαλλοντικής πολιτικής της Πίτα Παν. Η έναρξη της ενέργειας τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι μία συμβολική κίνηση που σχετίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.