Στον αέρα βρίσκεται το τηλεοπτικό σποτ για τη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance χωρίς ζάχαρη από τη Γιώτης. Πρόκειται για τη νέα πρωτοποριακή σειρά επιδορπίων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, που ήρθε να εκπληρώσει τις επιθυμίες όλων εκείνων που ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Αυτό είναι το μήνυμα, στο οποίο ενσωματώνεται η στρατηγική της εταιρείας σχετικά με τη νέα σειρά προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τη δημιουργική πλατφόρμα, στην οποία στηρίχθηκε η καμπάνια. Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις καθημερινούς ανθρώπους στο περιβάλλον τους και ακούμε τη σκέψη τους. Στην οθόνη προβάλλεται η εικόνα ενός νεαρού που έχει αρχίσει να αθλείται, οπότε βάζει «φρένο» στη ζάχαρη, ενός μεσήλικα που στερείται πια τα λιπαρά και τη ζάχαρη -άρα και την απόλαυση που προσφέρουν- και μία νέα σύγχρονη γυναίκα, η οποία, αν και λατρεύει τα γλυκά, σκέφτεται πάντα τις θερμίδες. Χάρη όμως στη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance της Γιώτης, οι τρεις πρωταγωνιστές απολαμβάνουν για πρώτη φορά άφοβα από σοκολάτα μέχρι μιλφέιγ!

 Πίνακας 1: Έτοιμα μίγματα – Τα 3 πρώτα σε διαφημιστική δαπάνη προϊόντα (σε χιλ. ευρώ)

 Επωνυμία  Ιαν. 2009  Ιαν. 2010
 Γιώτης Sweet & Balance  0,00  84,46
 Γιώτης Μπεσαμέλ/Ταλια  17,2  16,50
 Betty Crocker  9,30  0,00

 Πηγή: Media Services SA

 Πίνακας 2: Έτοιμα μίγματα – Διαφημιστική δαπάνη ανά μέσο (σε χιλ. ευρώ)

 ΜΜΕ  Ιαν. 2009  Ιαν. 2010
 Τηλεόραση  17,28  90,75
 Ραδιόφωνο  0,00  0,00
 Περιοδικά  9,30  10,21
 Εφημερίδες  0,00  0,00
 Σύνολο κατηγορίας  26,58  100,96

 Πηγή: Media Services SA

Πρόκειται για μία σύγχρονη ταινία που μέσα από μία ρεαλιστική ματιά καταφέρνει να δώσει την αισιοδοξία και την καινοτομία που εκφράζει η νέα σειρά Sweet & Balance. Στη σειρά Sweet & Balance με γλυκαντικά περιλαμβάνονται τα εξής προϊόντα: Μιλφέιγ, φρουί ζελέ με γεύση φράουλα/κεράσι, φρουί ζελέ ψυγείου με γεύση φράουλα/κεράσι, επιδόρπιο γάλακτος με γεύση βανίλια, σοκολάτα, μίγμα για κέικ, κρέμα καραμελέ, κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια και επιτραπέζιο γλυκαντικό σε δισκία από σουκραλόζη. Τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα και για διαβητικούς και διατίθενται στα σούπερ μάρκετ. Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τη Max Productions.

INFO
Πελάτης: Γιώτης, Προϊόν: Sweet & Balance, Δημιουργός: Solid Communications, Μέσα προβολής: TV, Χρονική διάρκεια σποτ: 39”