Η Κρι Κρι δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία στα λειτουργικά γιαούρτια, παρουσιάζοντας στην αγορά το Κρι Κρι Super Spoon, το πρώτο προϊόν της κατηγορίας του που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits.

Διατίθεται σε δύο γεύσεις: ρόδι, ράσμπερι, goji berry και μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι. Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας.

Η κατανάλωσή του συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ισορροπημένη ανάπτυξη του οργανισμού, ενώ προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλει αντίστοιχα στην αποκατάστασή της.

Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνη C.

Η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση. Το super spoon είναι πηγή ενέργειας με λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αίσθηση κορεσμού.

Εκτός από ένα πλήρες super food για όλους, είναι επίσης ιδανικό για όσους γυμνάζονται σε σταθερή βάση, για τους έφηβους, που έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, αλλά και για τους άνω των 50 ετών, καθώς με τη σύνθεσή του συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών.