Με επιτυχία χωρίς προηγούμενο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοργανωτή, πραγματοποιήθηκε η 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περιπτέρου μεταξύ της 30ης Σεπτεμβρίου και της 2ης Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo.

Η διοργάνωση, η οποία φέτος πέτυχε θεαματική αύξηση επισκεπτών κατά 29%, προσέλκυσε χιλιάδες ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και περιπτέρων, χονδρεμπόρους και ιδιοκτήτες διαφόρων καταστημάτων μικρής λιανικής από όλη την Ελλάδα. Πολλοί από τους επαγγελματίες του κλάδου που την επισκέφθηκαν, προχώρησαν σε εμπορικές συνεργασίες και έκλεισαν νέες συμφωνίες.

Σημαντικό μέρος της εμπορικής επιτυχίας της έκθεσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οφείλεται στο ότι την επισκέπτονται σταθερά δεκάδες αγοραστές μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, τη φετινή διοργάνωση την επισκέφθηκαν και προμηθευτές ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ, οι οποίοι πραγματοποίησαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους συμμετέχοντες.

Ενδεικτικό της μεγάλης προσέλευσης ήταν η συμμετοχή εκατοντάδων επισκεπτών στο πρόγραμμα της δωρεάν μεταφοράς τους με λεωφορεία της έκθεσης από πόλεις της περιφέρειας. Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου του 2017.