Το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2024, η Great Exhibitions πρωτοστάτησε στη Summer Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Specialty Food Association για Ελλάδα και Κύπρο. Με τη συμμετοχή 40+ ελληνικών εταιρειών και τριών Περιφερειών, η παρουσία της Ελλάδας ήταν η μεγαλύτερη και εντυπωσιακότερη έως τώρα.

Τα περίπτερα της Great Exhibitions, υπό το Brand “Truly Greece”, προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες και δημιούργησαν πολλές εμπορικές συμφωνίες. Η νέα ξύλινη κατασκευή των περιπτέρων, συνδυασμένη με τα χρώματα και την κουλτούρα της Ελλάδας, τράβηξε την προσοχή των επαγγελματιών του κλάδου.

Παράλληλες δράσεις όπως η πρόσκληση 1.000 αγοραστών και τα σεμινάρια από τους Bob Burke και Emily Anne Page συνέβαλαν στην επιτυχία της συμμετοχής. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν εταιρείες όπως BIO Olives, Agrovim, και Georgoudis, καθώς και οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Managing Director της Great Exhibitions, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, δήλωσε: «Η φετινή Summer Fancy Food Show επιβεβαίωσε τη δυναμική της ως η σημαντικότερη εμπορική έκθεση στη Βόρεια Αμερική. Το 100% των εκθετών είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι». Το επόμενο ραντεβού τον Ιανουάριο 2025 στο Las Vegas για την Winter Fancy Food Show.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter