Το νέο της street food project της Condito παρουσιάστηκε το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια κινητή καντίνα-food truck, σχεδιασμένη για την ανάδειξη των γευστικών προτάσεων της εταιρείας, δηλαδή της μουστάρδας, του κέτσαπ, της μαγιονέζας και της μουσταρδομαγιονέζας.

Ειδικά σχεδιασμένα Condito δοχεία με αντλία, είναι τοποθετημένα στο food truck, για να εξυπηρετούν όσους επιθυμούν να προσθέτουν μόνοι τους γεύση στα σάντουιτς. Με μότο το «street food with Condito», η καντίνα ξεκίνησε τη διαδρομή της στις αρχές του Νοέμβρη από το Grand Μασούτης στην Καλαμαριά, κερνώντας τους πελάτες του καταστήματος πριν ή μετά την επίσκεψή τους σε αυτό.

Το ίδιο επαναλήφθηκε στο Grand Μασούτης στη Σταυρούπολη και στο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας στη Θέρμη στις 30 Νοεμβρίου. H δράση της καντίνας θα συνεχιστεί με νέες ενέργειες.