Η Tetra Pak, παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, ολοκλήρωσε με επιτυχία την αντικατάσταση του συστήματος αυτοματισμού της ΜΕΒΓΑΛ με τη χρήση του Tetra Pak PlantMaster. Το Tetra Pak PlantMaster αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματισμού, ψηφιοποίησης και βελτιστοποίησης της λειτουργίας παραγωγικών εγκαταστάσεων με περισσότερες από 1.250 εφαρμογές παγκοσμίως.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος-Χατζάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έργου εξασφαλίζει τη μελλοντική λειτουργία του εργοστασίου χωρίς τις προηγούμενες προκλήσεις, χάρη στη τεχνογνωσία της Tetra Pak®. Πλέον το εργοστάσιο λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Tetra Pak PlantMaster και οι χειριστές το αποδέχτηκαν καθώς διευκολύνει την καθημερινότητά τους.»

Στο εγγύς μέλλον, η ΜΕΒΓΑΛ προσδοκά να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Tetra Pak PlantMaster ώστε να μειώσει τα λειτουργικά κόστη, να βελτιστοποιήσει τις παραγωγικές της διαδικασίες και να αυξήσει την κερδοφορία της. Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος-Χατζάκος δηλώνει ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά:

«Πιστεύω ότι εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες του Tetra Pak PlantMaster θα βελτιστοποιήσουμε και αυξήσουμε την παραγωγικότητα του εργοστασίου». Αναφορικά, το Tetra Pak PlantMaster διευκολύνει τη λήψη λειτουργικών αποφάσεων στη βιομηχανία τροφίμων, προσφέροντας χαμηλότερο συνολικό κόστος και υψηλότερη αποδοτικότητα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter