Η Fine Goods ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την κορυφαία εισαγωγική εταιρεία premium προϊόντων στην Ελβετία, Nectra Food S.A..

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Fine Goods αναλαμβάνει τον ρόλο του exclusive sourcing agent για την Nectra Food S.A., με σκοπό την αξιολόγηση και επιλογή προϊόντων από την Ελλάδα και την Κύπρο για την ελβετική αγορά.

Αναφορικά, η εταιρεία Nectra Food εισάγει και διανέμει στην Ελβετία premium προϊόντα διατροφής, διαθέτοντας παρουσία σε όλες τις μεγάλες ελβετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της γκάμας της, η εισαγωγική εταιρεία premium προϊόντων στην Ελβετία ενδιαφέρεται για γαλακτοκομικά προιόντα, ready -to- eat, είδη αρτοποιίας, snack, προιόντα για πρωινό, σε συσκευασίες retail.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Fine Goods, Γιάννης Χαλδούπης, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Η συνεργασία μας με την Nectra Food S.A. ανοίγει νέες προοπτικές για τις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες που επιθυμούν να επεκτείνουν την παρουσία τους στην ελκυστική αλλά ταυτόχρονα απαιτητική αγορά της Ελβετίας. Σε στενή συνεργασία με την Nectra, θα επιλέξουμε τα καλύτερα προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και τις απαιτήσεις των Ελβετών καταναλωτών».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter