Η Χήτος ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γαλλική Danone Waters, με αντικείμενο την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και μάρκετινγκ των προϊόντων Evian και Ferrarelle στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου του 2022. Η προσθήκη των δύο προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό της ενισχύει ιδιαίτερα τη θέση της στην εγχώρια premium αγορά ho.re.ca. Για πρώτη φορά λανσάρονται στην ελληνική αγορά το ανθρακούχο νερό Evian σε γυάλινη φιάλη 750ml και το φυσικό αεριούχο νερό Ferrarelle 750ml. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης τους ταχυκίνητους κωδικούς Evian, σε PET και rPET φιάλες για τη ζεστή αγορά.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του κ. Γιώργου Λιάρου, από την εταιρεία, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ως PR & Marketing Coordinator, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέβαλε σημαντικά στην αναδιάρθρωση του τμήματος PR & Marketing στην οποία προχώρησε η Χήτος ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της πλάνου, με γνώμονα την ανάπτυξη της εταιρικής και εμπορικής επικοινωνίας και την ενίσχυση της προβολής των brands της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Οκτωβρίου, τη θέση της διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας έχει αναλάβει η Χριστίνα Δούμα, ενώ τη θέση της διευθύντριας Marketing έχει αναλάβει η κ. Tίνα Εξάρχου.

Σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις που κατέκτησε πρόσφατα η εταιρεία, ανακοινώθηκε πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι βραβεύτηκε ως Business Superbrand 2021-2022 στην κατηγορία «Μη Αλκοολούχα Ποτά» για τρίτη συνεχόμενη φορά, στο πλαίσιο του θεσμού των Superbrands Greece.