Σε σώμα ανασυγκροτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές ΑΕ, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών επικύρωσης της συμφωνίας μεταξύ Μασούτη και ΣΥΝ.ΚΑ., που σηματοδοτεί την επέκταση της Μασούτης σε Κρήτη, νησιά του Αιγαίου και Κέρκυρα. Ειδικότερα, στο νέο ΔΣ καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου ασκεί ο Δημήτρης Αλεξάκης, ενώ ο Διαμαντής Μασούτης αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Ως προς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, από την πλευρά του ΣΥΝ.ΚΑ συμμετέχουν οι Γιώργος Μπαουράκης και Παντελής Σταγάκης, ενώ από την πλευρά της Μασούτης προστίθεται ο οικονομικός διευθυντής του βορειοελλαδίτικου ομίλου, Μενέλαος Μπουφίδης. Σημειώνεται ότι ο Απόστολος Αλεξάκης, που στο αρχικό ΔΣ της εταιρείας συμμετείχε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, απουσιάζει από το νέο ΔΣ, η θητεία του οποίου διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2028.

Διατηρούν την ταυτότητά τους τα καταστήματα στην Κρήτη
Υπενθυμίζεται ότι, με βάση τη συμφωνία μεταξύ Μασούτη και ΣΥΝ.ΚΑ., προβλέπεται η μεταβίβαση στη Μασούτης των καταστημάτων των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.»
και «Μαρκάτο Α.Ε.» στην Κέρκυρα, καθώς και η μελλοντική μεταβίβαση των υποκαταστημάτων που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου. Για την Κρήτη συμφωνήθηκε ότι τα καταστήματα
θα διατηρήσουν την υφιστάμενη ταυτότητά τους.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter