Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται από την εταιρεία ORIGINA ΑΕ το ERP Forum, μία ανοικτή ημερίδα για λύσεις πληροφορικών συστημάτων ERP. Η φετινή ημερίδα ERP Forum 2009 θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Παλ. Φάληρο) στις 20 Μαΐου 2009 (ώρες: 09:15-17:00).

Στόχος της ημερίδας ERP Forum 2009 είναι η άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις λύσεις ERP που υπάρχουν σήμερα και για τα πολλαπλά οφέλη τους στη σύγχρονη επιχείρηση. Το ERP Forum 2009 απευθύνεται τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα βήμα διεπιχειρηματικής επικοινωνίας και εξοικείωσης με τον χώρο του ERP.

Τα στελέχη των επιχειρήσεων που θα παρευρεθούν στο ERP Forum 2009 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εταιρειών, που αναπτύσσουν και υλοποιούν συστήματα ERP, και να συμμετέχουν στις δύο ανοικτές συζητήσεις στελεχών πληροφορικής με συμμετοχή του κοινού και συντονιστή τον δημοσιογράφο, κ. Γιάννη Ριζόπουλο (η πρώτη είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 με θέμα “ERP: πού βρίσκουμε τους πόρους;”, ενώ η δεύτερη με θέμα “Και η ΜΜΕ θέλει το ERP της” προγραμματισμένη για τις 15:00). Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά -στον κατάλληλα διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο- τις λύσεις για συστήματα ERP που έχουν κατασκευάσει και προωθούν στην ελληνική αγορά μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρείες του χώρου της πληροφορικής. Την ημερίδα θα πλαισιώσουν με τις εισηγήσεις τους προσκεκλημένοι ομιλητές από τις “Ψηφιακές Ενισχύσεις”, τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ.

Να σημειωθεί ότι στην ημερίδα συμμετέχουν ως χορηγοί οι εταιρείες ATC, EPICOR, Entersoft, Microsoft, SAP, SoftOne, Athentis, Lawson και Softecon, ενώ στους υποστηρικτές media περιλαμβάνεται το περιοδικό Retail Technology των Εκδόσεων Comcenter.

Η συμμετοχή στο ERP Forum 2009 είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για την εγγραφή σας συμπληρώστε το δελτίο συμμετοχής που θα βρείτε εδώ ή καλέστε στο τηλέφωνο 210 6897 777.