Με τη συμμετοχή 110 εκθετών από όλο το φάσμα της παραγωγής τροφίμων και ποτών και από όλη την Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες της στις 18 Φεβρουαρίου η όγδοη έκθεση «Εξποτρόφ» στο MEC Παιανίας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία εκθετών και υποψήφιων, όσο και μέσω online πλατφόρμας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την παράλληλη εκδήλωση The Delifair.gr, στην οποία εκτός των άλλων θα γίνονται και online συναντήσεις μεταξύ εκθετών και υποψηφίων αγοραστών αλλά θα πραγματοποιούνται και online παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Ακόμη στην ίδια πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό θα μπορούν και να δειγματίσουν προϊόντα. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο εκθετών εδώ.

Στόχος των διοργανωτών είναι η σύνδεση παραγωγών και επιχειρήσεων από την Ελλάδα με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας και ένα νέο, καινοτόμο online εργαλείο, που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την Αγορά Τροφίμων και Εστίασης.