Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση, έγκυρες πηγές της αγοράς αναφέρουν πως έχει ήδη υπογραφεί η συμφωνία εξαγοράς του εμπορικού σήματος της μπίρας Fix από την εταιρεία Χήτος ΑΒΕΕ. Το σήμα, που έχει 145 χρόνια ιστορίας, ύστερα από πολλές δικαστικές διαμάχες ανήκε από το 2005 στον κ. Βασίλη Κουρτάκη και την εταιρεία Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ. Η Χήτος προχώρησε στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας. 

Η είσοδος της εταιρείας Χήτος ΑΒΕΕ στην αγορά της μπίρας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008, οπότε εξαγοράστηκε το 51% της εταιρείας Ελληνικές Μικροζυθοποιίες. Στόχος της Eλληνικές Μικροζυθοποιίες είναι να εντάξει στο χαρτοφυλάκιο με τα προϊόντα της ένα ιστορικό σήμα για την αγορά μπίρας, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στα τελικά σημεία κατανάλωσης, αλλά και την παρουσία της στα ράφια της λιανικής.

Η Ελληνικές Μικροζυθοποιίες παράγει σήμερα την μπίρα Genesis. Η εταιρεία διαθέτει το τέταρτο μεγαλύτερο ζυθοποιείο της χώρας, με παραγωγική δυναμικότητα κατά πολύ μεγαλύτερη των σημερινών αναγκών της.