Στην Coffee Berry βρίσκεται το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Κυριάκου Παλαμίδη. Το έμπειρο στέλεχος της αγοράς ανέλαβε στην εταιρεία καφεστίασης τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή ως προς τη διεθνή ανάπτυξη του brand (International Business Development Executive Director). Άλλωστε, η Coffee Berry βρίσκεται ακριβώς στην αιχμή της στρατηγικής ανάπτυξης στο εξωτερικό. Αριθμεί περισσότερα από 80 καταστήματα στην Κύπρο, επτά στην Αίγυπτο, μόλις άνοιξε το παρθενικό της κατάστημα στη Γερμανία (Στουτγάρδη) και λίγο νωρίτερα, το πρώτο στη Σαουδική Αραβία (Ριάντ). Ο διευθύνων σύμβουλος της Coffee Berry, Χάρης Γρυπάρης, είχε αναφερθεί, σε συνέντευξή του στο FOODReporter, στο διακαή πόθο της επέκτασης και στις ΗΠΑ.

Ο κ. Παλαμίδης, με εμπειρία 20 χρόνων στο χώρο του λιανεμπορίου, αλλά και της επιχειρησιακής ανάπτυξης και ανάπτυξης δικτύων, μαζί με την ανάλυση στόχων ανά σημείο, κρίθηκε ο κατάλληλος για τη θέση. «Διαβατήριο» για εκείνον, εξάλλου, αποτέλεσαν τα συνολικά 18 έτη, σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, που αφιέρωσε για το χτίσιμο του brand και των αντίστοιχων συνεργασιών λιανικής και σημείων Ho.Re.Ca. στη Μέση Ανατολή για τα παγωτά Häagen-Dazs, εργαζόμενος στην εταιρεία General Mills, ως Head of Operations and Franchise Sector, αλλά και στην Ελλάδα για τα Häagen-Dazs Café (2003 – 2007).

Ο Κυριάκος Παλαμίδης έχει εργαστεί και ως Operations Director για τα καταστήματα Starbucks σε Ελλάδα και Κύπρο, προερχόμενος από τις θέσεις των Franchise Expansion Manager και Regional Key Account Manager Franchise της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter