Στην κορυφή της απολύμανσης, αλλά και στο πλευρό της ελληνίδας καταναλώτριας βρίσκεται πάντα η Χλωρίνη KLINEX, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος και προστασία από τα μικρόβια, σε όλο το σπίτι!

H Χλωρίνη KLINEX κατοχυρώθηκε το 1951 ως σήμα κατατεθέν, ήταν δε το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά αξιοποιώντας τις αποδεδειγμένα απολυμαντικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου, οι οποίες είχαν ανακαλυφθεί κατά το 19ο αιώνα, από τον Λουί Παστέρ. Σήμερα, οι πλέον αρμόδιοι φορείς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) κλπ, συνιστούν τη χρήση διαλυμάτων υποχλωριώδους νατρίου, όπως η Χλωρίνη KLINEX, για την απολύμανση επιφανειών από βακτήρια, ιούς και άλλα μικρόβια, (π.χ. SARS, γρίπη των πτηνών -Η5Ν1, νέα γρίπη -Η1Ν1, εντεροιοί κά).

Με στόχο την ολοκληρωμένη προστασία του καταναλωτή, η Χλωρίνη KLINEX δημιουργεί και εξελίσσει, επί μισό και πλέον αιώνα, προϊόντα υψηλής καινοτομίας, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες και αυστηρές διαδικασίες, (πιστοποιημένες με ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001), οι οποίες διασφαλίζουν τη μέγιστη απολυμαντική αποτελεσματικότητα καθ’  όλη τη διάρκεια «ζωής» των προϊόντων, που αναγράφεται στη συσκευασία.

Επιπλέον, η Χλωρίνη KLINEX είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ για την απολυμαντική της χρήση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Γι’ αυτό ακριβώς και η Χλωρίνη KLINEX είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, παρουσιάζοντας από την εμφάνισή της μέχρι και σήμερα αύξηση των πωλήσεών της σε όγκο και σε αξία, και με μερίδιο αγοράς σε αξία που αγγίζει το 80%.

Σήμερα, η Χλωρίνη KLINEX θέτει στην υπηρεσία του καταναλωτή, δύο υπερσύγχρονα «όπλα», για χρήση ανάλογα με την επιφάνεια που επιθυμεί να απολυμάνει:
Τη Χλωρίνη KLINEX Ultra 24 Ώρες, τώρα με ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, που χρησιμοποιείται όπως είναι ή με αραίωση, για την απολύμανση μεγάλων επιφανειών, καθώς και για 24ωρη προστασία στη λεκάνη της τουαλέτας και τη Χλωρίνη KLINEX Spray Πολλαπλών Χρήσεων, με ελεγχόμενο ψεκασμό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και με ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας!

H Χλωρίνη KLINEX συνδυάζει έτσι μία διπλή «συμμαχία» κατά των μικροβίων, αποδεικνύοντας ότι, δικαίως, διακρίνεται για την ηγετική της θέση στην αγορά των καθαριστικών αλλά και στην καρδιά των καταναλωτών, που «αυτήν ξέρουν και αυτήν εμπιστεύονται» για αξεπέραστη καθαριότητα και απολύμανση! Ειδικά, μάλιστα, σε περιόδους κατά τις οποίες οι ανάγκες για απολύμανση είναι αυξημένες -όπως, παλαιότερα, με το SARS, τη γρίπη των πουλερικών κλπ, πέρυσι με τη νέα γρίπη και, πάντα, με την έξαρση των εποχικών ιώσεων- η Χλωρίνη KLINEX είναι η πολύτιμη σύμμαχος για την απολύμανση επιφανειών και την προστασία όλης της οικογένειας από τα μικρόβια!

Γιατί, «κανένα άλλο απολυμαντικό για το σπίτι δεν είναι πιο αποτελεσματικό κατά των ιών και των άλλων μικροβίων, από τη Χλωρίνη».

Χλωρίνη KLINEX Ultra – Συσκευασία: 750 ml, 1250 ml, Χλωρίνη KLINEX Spray Πολλαπλών Χρήσεων – Συσκευασία: 750 ml
Key Contact: Νατάσα Ματσιτέλη – Brand Building Manager HHCs & DW, Όλγα Σταυριανίδου – Brand Building Manager KLINEX, Σοφία Βιοπούλου – Associate Brand Manager HHC
INFO: ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas AE, Χειμάρρας 8, 151 25 Μαρούσι-Αττική, Τηλ.: 210 6304500, Fax: 210 6304717, www.klinex.gr, www.unilever.gr.