Η ΤΕΝΑ αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα ακράτειας παρέχοντας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους καταναλωτές, καθώς κατέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για το τι σημαίνει ακράτεια και πώς αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που τη βιώνουν.

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας εμπνέουν την καινοτομία και την ανάπτυξη της ΤΕΝΑ. Τα προϊόντα βασίζονται στις εμπειρίες των εκατομμυρίων χρηστών και χιλιάδων επαγγελματιών του χώρου σε όλο τον κόσμο. Η ΤΕΝΑ αποτελεί τον ειδικό στην κατηγορία για την ελαφριάς, τη μέτριας και τη βαριάς μορφής ακράτεια, ενώ εξελίσσει τα προϊόντα της διαρκώς προκειμένου να παρέχει στον καταναλωτή την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση.

Η TENA έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων και τύπους σωμάτων και να παρέχουν άνεση και εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι πάνες ακράτειας TENA ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των πελατών της που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.

Τα προϊόντα TENA παρέχουν εξειδικευμένη προστασία σε άνδρες και γυναίκες. Η TENA στηρίζει τους άνδρες σε όλο τον κόσμο που ανακαλύπτουν ότι η αδυναμία της ουροδόχου κύστης δεν χρειάζεται να τους κρατάει πίσω από την ενεργό ζωή, σχεδιάζοντας το TENA MEN προσαρμοσμένο στην ανδρική ανατομία.

Το TENA LADY απευθύνεται στις γυναίκες δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στη διακριτικότητα. Το νέο προϊόν Discreet Protective Underwear αποτελεί την πρώτη κλειστή πάνα με σχέδια, η οποία τονώνει τη θηλυκότητα ενώ συγχρόνως προστατεύει και παραμένει διακριτική. Η TENA καινοτομεί σχεδιάζοντας προϊόντα για ειδικές περιστάσεις όπως το TENA Lady Maxi Night, που είναι η πρώτη σερβιέτα ακράτειας ειδικά σχεδιασμένη για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ειδικές μικρο-πέρλες που έχουν οι σερβιέτες ΤΕΝΑ Lady Maxi Night απορροφούν και κλειδώνουν γρήγορα στο εσωτερικό του προϊόντος υγρά και οσμές.

Επίσης, διαθέτει το μοναδικό σύστημα εξουδετέρωσης οσμών το «odour control», ενώ το νέο μοναδικό σχήμα χαρίζει απόλυτη ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η SCA Hygiene Products είναι η εταιρεία παραγωγής της TENA. Η SCA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως που παράγει και διαθέτει προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χαρτικά είδη σε περισσότερες από 100 χώρες, διαθέτοντας ηγετική θέση σε αρκετές από αυτές. Τα άλλα εμπορικά προϊόντα της SCA Hygiene Products Α.Ε. περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Libero, Zewa και Libresse.

Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάπτυξη της μάρκας και των προϊόντων η TENA, επενδύει σε καινοτόμες μεθόδους προώθησης, όπως οι εκπτώσεις στα προϊόντα και η αποστολή κουπονιών και δωρεάν δειγμάτων, οι οποίες ενδυναμώνουν το αίσθημα φροντίδας στους καταναλωτές. Η κοινότητα ΤΕΝΑ CLUB δημιουργήθηκε το 2006 και απαριθμεί 60.000 μέλη, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τα θέματα ακράτειας και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των προκαταλήψεων σχετικά με την ακράτεια. Ακόμη, η λειτουργία καθημερινής γραμμής εξυπηρέτησης παρέχει υποστήριξη σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Tena: Πάνες ενηλίκων
Key Contact: Τμήμα Marketing SCA
INFO: SCA Hygiene Products ΑΕ, Αλ. Παναγούλη & Ανδριανού 1, 142 34 Ν. Ιωνία – Αττική, Τηλ.: 210 2705700, Fax: 210 2705748, www.tena.gr.