Δεν υπάρχει ντουλάπι στην Ελλάδα, που να μην περιέχει τουλάχιστον μια συσκευασία NESCAFE®. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει πιει ένα NESCAFE® για να ξεκινήσει καλά την ημέρα. Γιατί;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι απλή: Γιατί ο NESCAFE® είναι ο καφές των Ελλήνων. Πρόκειται για τον καφέ με τη μεγαλύτερη κατανάλωση από ανθρακούχα και αλκοολούχα ροφήματα. Είναι το αγαπημένο brand όλων των ηλικιών, που μιλάει στις καρδιές μας, με μια τεράστια γκάμα προϊόντων και γεύσεις άρτια εναρμονισμένες με την ελληνική ψυχολογία. Ένας καφές, για μικρούς και μεγάλους με κορυφαία θέση στην αγορά και στην προτίμηση όλων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε πρωί όλη η Ελλάδα ξεκινάει φυσικά μ’ ένα ζεστό NESCAFE® Classic® ή ένα NESCAFE® Frappe και το απόγευμα απολαμβάνει ένα NESCAFE® Cappuccino για να χαλαρώσει. Κι αν είναι στον δρόμο; Σε οποιοδήποτε περίπτερο θα βρει ένα NESCAFE® Black Ice ή ένα NESCAFE® Xpress® για να δροσιστεί και να δώσει άλλη γεύση στη διαδρομή.

Ένα τόσο αγαπημένο brand φυσικά δεν γίνεται τυχαία. Δεν είναι τυχαία η κορυφαία ποιότητα που διέπει κάθε στάδιο παραγωγής του NESCAFE®: από την πολύ προσεκτική επιλογή των κόκκων, μέχρι και τα πολλαπλά φιλτραρίσματα που εγγυώνται την απόλυτη, καθαρή απόλαυση.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η αγαπημένη μας συνήθεια είναι και καλή. Γιατί ο καφές -και ιδιαίτερα ο στιγμιαίος- είναι φυσικά πλούσιος σε πολυφαινόλες, τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στον καφέ και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Έπειτα, μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής σταδιοδρομίας, ο NESCAFE® βρίσκει ακόμη τρόπους να μας εκπλήσσει με νέα προϊόντα εμπνευσμένα από τις ανάγκες του καταναλωτή.

Σύγχρονα εναλλακτικά προιόντα
Ακολουθώντας τις σύγχρονες, πιο wellness τάσεις, ο NESCAFE® μας προτείνει εναλλακτικά προϊόντα, όπως ο NESCAFE® Green Blend, ο «πράσινος» καφές, ο μοναδικός με πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Η πρωτοπορία όμως αυτού του brand δεν σταματά εδώ. Τώρα, μας εκπλήσσει με ακόμη μια καινοτομία. Μια μηχανή πολλαπλών ροφημάτων, που με το πάτημα ενός κουμπιού μας φτιάχνει επαγγελματικό καφέ στο σπίτι. Τη νέα NESCAFE® Dolce Gusto. Μια πολυτέλεια τόσο προσιτή, που θα γίνει άλλη μια αγαπημένη συνήθεια για όλους τους Έλληνες.

Μηνύματα που γράφουν ιστορία
Έπειτα, δεν είναι μόνο η κορυφαία ποιότητα, η απίστευτη γεύση και η καινοτομία που έχουν ταυτιστεί με την εικόνα του NESCAFE®. Στην τεράστια αυτή επιτυχία έχει συμβάλει ουσιαστικά η στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική, με καμπάνιες και μηνύματα που πάντα γράφουν ιστορία. Με συντονισμένες ενέργειες προσεγγίζει, ενημερώνει και κεντρίζει τον καταναλωτή και βρίσκεται πάντοτε κοντά του με μεγάλες προσφορές και διαγωνισμούς.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ακόμη και μετά από την τεράστια πορεία του NESCAFE® στην Ελλάδα, αυτός ο καφές είναι ο πρώτος στην καρδιά και την προτίμηση όλων των Ελλήνων.

NESCAFE®
Key Contact: Ηλίας Παπαδόπουλος
– Business Executive Manager Coffees & Beverages NESCAFE® Hellas
INFO: NESTLE® Ελλάς ΑΕ, Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι – Αττική, Τηλ.: 210 6884111, Fax: 210 6800810, www.nescafe.gr, Info.Nescafe@gr.nestle.com.