Η MISKO, με 84 χρόνια παρουσίας σε κάθε ελληνικό σπίτι, δημιουργεί ένα νέο κόσμο γευστικής απόλαυσης εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, μέσα από ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τη νέα σειρά ζυμαρικών «MISKO Παραδοσιακά».

Η MISKO εμπνεύστηκε τα σχήματα ζυμαρικών της νέας σειράς «MISKO Παραδοσιακά» από την ελληνική παράδοση και επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες σκληρού σιταριού από όλη την Ελλάδα, φέρνει στο τραπέζι μας την απόλυτη γευστική απόλαυση.

Τα νέα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας «MISKO Παραδοσιακά» συναντούν τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και φέρνουν στην κουζίνα μας γευστικές ιδιαιτερότητες κάθε τόπου που επισκεφτήκαμε.

«Παραδοσιακά», το Κριθαράκι, με τη μοναδική του γεύση θυμίζει Θράκη, έναν τόπο προικισμένο από τη φύση με απέραντους βιότοπους και οικοσυστήματα. Τα «παραδοσιακά» Μακαρούνια με τη μοναδική σπιτική τους γεύση θα μας μεταφέρουν στην όμορφη και γαλήνια Χάλκη, ενώ ο ήλιος της Μακεδονίας αποτέλεσε έμπνευση για τις Ηλιαχτίδες.

Μαγειρεύοντας «παραδοσιακά» τη Ματσάτα, συναντάμε την άγρια ομορφιά της Φολεγάνδρου, ενώ χωρίς αμφιβολία θα λατρέψουμε τη μοναδική γεύση της παραδοσιακής Παστιτσάδας, από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων.

Οι Φωλιές, η παραδοσιακή συνταγή πολλών περιοχών της Ρούμελης, φέρνουν άρωμα από τις πιο ορεινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας στην κουζίνα μας, ενώ το Μέτσοβο «φιλοξενείται» στο τραπέζι μας, με τις παραδοσιακές Χυλοπίτες και το Χυλοπιτάκι.

Ένα πιάτο Καμπανούλες αποτελεί μια κατεξοχήν Θεσσαλική νοστιμιά, ενώ οι Πλεξούδες δεν αποτελούν πια μοναδικό γευστικό προνόμιο που απολαμβάνουν μόνο ο επιβλητικός Όλυμπος και τα γραφικά Μετέωρα. Τα Σαλιγκάρια, εμπνευσμένα από την Πελοπόννησο, προσφέρουν μοναδική γευστική εμπειρία, τα Λειριά μας ταξιδεύουν στην άγρια ομορφιά της Ηπείρου, ενώ όταν η γραβιέρα Κρήτης και η φέτα Θεσσαλίας έρχονται να γεμίσουν τα Τορτελίνια μας, τότε δημιουργείται ένας μοναδικός γευστικός συνδυασμός.

Η ποιότητα, ο σεβασμός στην παράδοση και στην ελληνική κουζίνα καθώς και η καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης της MISKO στη διασφάλιση των βέλτιστων και ασφαλέστερων διαδικασιών παραγωγής.

Η MISKO για τη νέα της σειρά, επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες σκληρού σιταριού από έλληνες παραγωγούς, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα στα προϊόντα της. Η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, στις ιδιωτικές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον μύλο στο Βόλο και στο εργοστάσιο στη Θήβα, οι οποίες υποδέχονται εκλεκτές πρώτες ύλες και παράγουν σιμιγδάλι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, η χρήση χάλκινων καλουπιών δημιουργεί πιο τραχειά επιφάνεια στα ζυμαρικά με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερη απορρόφηση της σάλτσας.

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει και να προωθεί την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα που έχουμε αγαπήσει όλοι και συνοδεύει τις αναμνήσεις μας, τις οικογενειακές μας ιστορίες, το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι. Η νέα σειρά ζυμαρικών «MISKO Παραδοσιακά» ήρθε για να προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα στην παράδοση και τα καλύτερα γευστικά ζυμαρικά στο πιάτο σας!

MISKO Παραδοσιακά: Κριθαράκι, Χυλοπίτες, Χυλοπιτάκι, Μακαρούνια, Παστιτσάδα, Καμπανούλες, Ματσάτα, Πλεξούδες, Λειριά, Φωλιές, Ηλιαχτίδες, Σαλιγκάρια, Γεμιστά Ζυμαρικά με γραβιέρα Κρήτης και με φέτα Θεσσαλίας
Key Contact: Ιωάννης Μιαούλης – Assistant Brand Manager MISKO
INFO: BARILLA HELLAS, Πάππου 26 & Ακράγαντος, 10442 Αθήνα, Τηλ: 210-5197871, Fax: 210-5197859, Ioannis.Miaoulis@barilla.com, www.misko.grB.