Οι Libero έχουν μια ιστορία πολλών χρόνων στην Ευρώπη, με συνεχείς εξελίξεις και βελτιστοποιήσεις στις πάνες, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τόσο των μωρών όσο και των γονιών.

Οι πάνες Libero κατασκευάζονται στην Ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια. Παρόλο που οι πάνες έχουν αλλάξει ριζικά μέσα σε αυτό το διάστημα, η δέσμευση της Libero να παρέχει την πιο απορροφητική και άνετη πάνα για τα μωρά, παραμένει σταθερή. Οι καινοτομίες των προϊόντων Libero αναπτύσσονται από εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας. Απορροφητικές, άνετες και με χαρούμενα σχέδια, καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μωρών.

Το Libero Newborn με Navel Care, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της Libero και είναι η μοναδική πάνα που έχει αφαιρέσει τον πυρήνα της από την περιοχή γύρω από τον αφαλό, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης του μωρού, ενώ δημιουργεί παράλληλα συνθήκες ζέστης και υγρασίας, απομακρύνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων.

Το Libero Swimpants είναι πάνα-μαγιό μιας χρήσης με ειδικό πυρήνα που δεν διογκώνεται στο νερό. Η μεγαλύτερη διαφορά της σε σύγκριση με τα κοινά μαγιό είναι ότι μένει στη θέση της, κρατώντας τα πάντα στο εσωτερικό της και δεν χρειάζεται πλύσιμο. Έτσι, οι επισκέψεις στη θάλασσα γίνονται πιο ευχάριστες και για τους γονείς!

Η Libero Up&Go είναι ίσως η μοναδική πάνα που μοιάζει τόσο πολύ με ένα μικρό εσώρουχο και προσαρμόζεται πάντα στις κινήσεις του παιδιού, καθώς έχει λαστιχάκια σε όλη την περιοχή γύρω από τη μέση, σαν ένα μικρό εσώρουχο. Η άριστη εφαρμογή δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Οικολογική ευαισθησία
Όλες οι πάνες Libero διαθέτουν το σκανδιναβικό οικολογικό σήμα με τον κύκνο (Swan Eco Label), το οποίο διασφαλίζει την τήρηση περιβαλλοντικών και ποιοτικών όρων και διαβεβαιώνει ότι τα προϊόντα πληρούν αυστηρά οικολογικά κριτήρια, ενώ υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές ποιότητας προτού φθάσουν στα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία
Η SCA Hygiene Products είναι η εταιρεία παραγωγής των πανών Libero. Η SCA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως που παράγει και διαθέτει προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χαρτικά είδη σε περισσότερες από 100 χώρες, διαθέτοντας ηγετική θέση σε αρκετές. Τα άλλα εμπορικά προϊόντα της SCA Hygiene Products Α.Ε. περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Tena, Zewa και Libresse.

Καινοτόμες προωθητικές τεχνικές
Η Libero επιχειρεί πάντα να αποτελεί μέρος των εξελίξεων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας αλλά και των προϊόντων παιδικής φροντίδας, επενδύοντας σε καινοτόμες τεχνικές προώθησης. Οι εκπτώσεις στα προϊόντα, η αποστολή κουπονιών, η συνεργασία με μεγάλα μαιευτήρια, η διοργάνωση διαγωνισμών και εκδηλώσεων, όπως το Libero Day, που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, μεγιστοποιούν το αίσθημα ασφάλειας καταναλωτή και εταιρείας.

Η κοινότητα Libero δημιουργήθηκε το 2005 και απαριθμεί 350.000 μέλη ενώ έχει σχεδιαστεί για να είναι το μέρος όπου οι γονείς, και οι μελλοντικοί γονείς, θα γνωρίσουν νέους φίλους και θα ανταλλάσσουν συμβουλές κι απόψεις. Στο Libero Club ενημερώνονται για τη φροντίδα ενός μωρού από τους καλύτερους ειδικούς -τους άλλους γονείς!

Παράλληλα λειτουργεί η γραμμή εξυπηρέτησης Libero, ώστε οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν απευθείας με μία εκπρόσωπό της και να τους λύσει κάθε απορία.

Εταιρική υπευθυνότητα
Η Libero θεωρεί απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας της, τη φιλοσοφία της SCA η οποία συνοψίζεται στο λογότυπό της, c/o (care of life). Επίσης, νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται και βλέπει τον εαυτό της ως μέρος ενός ευρύτερου συνόλου, προς το οποίο οφείλει να δείχνει υπευθυνότητα και σεβασμό.

Libero: Πάνες βρεφών
Key Contact: Τμήμα Marketing SCA
INFO: SCA Hygiene Products ΑΕ, Αλ. Παναγούλη & Ανδριανού 1, 142 34 Ν. Ιωνία – Αττική, Τηλ.: 210 2705700, Fax: 210 2705748, www.liberoclub.gr.