Το Sanex δημιούργησε και προσφέρει στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη σειρά πιο φυσικών αποσμητικών με συνθέσεις που δεν περιέχουν Aluminium Chlorohydrate, Parabens και οινόπνευμα, αλλά είναι εμπλουτισμένες με το φυσικό μεταλλικό συστατικό alum.

Θέλω το αποσμητικό μου να με προστατεύει αποτελεσματικά από τις δυσάρεστες οσμές και να είναι πιο φυσικό. Δεν νιώθω πολύ άνετα με τα χημικά συστατικά». Αυτή είναι η απαίτηση των περισσότερων καταναλωτών σε σχέση με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούν και για το λόγο αυτό το Sanex έσπευσε να τους ικανοποιήσει. Πέντε χρόνια συνεχούς έρευνας οδήγησαν στην ανάπτυξη σειράς προϊόντων με 24ωρη αποτελεσματική και πιο φυσική προστασία χωρίς τη χρήση Aluminium Chlorohydrate, το οποίο αντικαταστάθηκε με το ενεργό φυσικό συστατικό Alum.

Τι είναι το Alum; Ένα μοναδικό, φυσικό συστατικό, που προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα. Οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν την πέτρα Alum ως αποσμητικό, αφού τα μεταλλικά της άλατα εξαλείφουν τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την εκκένωση της υγρασίας από το σώμα, καθώς οι πόροι του δέρματος παραμένουν ελεύθεροι! Αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί το Sanex και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει!

Η σειρά Sanex NaturProtect
Η σειρά Sanex NaturProtect κυκλοφορεί σε Deodorant Roll-on 50 ml και Deodorant Spray 150 ml, για κανονικό δέρμα και για ευαίσθητο δέρμα. Παράλληλα, η σειρά Sanex NaturProtect εμπλουτίστηκε και με δύο νέα αποσμητικά, σε αντίστοιχη συσκευασία spray και roll-on: Tο Sanex NaturProtect For Men -αποκλειστικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες του άντρα και το Sanex NaturProtect Anti White Marks- με ειδική σύνθεση ενάντια στα λευκά στίγματα.

Όλα τα αποσμητικά Sanex NaturProtect, χάρη στο φυσικό ορυκτό Alum, προστατεύουν αποτελεσματικά και με πιο φυσικό τρόπο από τις δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα φροντίζουν απαλά το δέρμα επιτρέποντάς του να αναπνέει. Όπως κάθε προϊόν Sanex, η σειρά Sanex NaturProtect είναι εγκεκριμένη από δερματολόγους.

Μεγάλη αποδοχή
Η μεγάλη αποδοχή του Sanex από το καταναλωτικό κοινό αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις και τα μερίδια (πηγή IRI): τον Ιανουάριο του 2010 κερδίσαμε το υψηλότερο μερίδιο που είχαμε ποτέ στην υπο-κατηγορία των Roll-ons (10,5% σε αξία), μερίδιο που έφερε τη μάρκα στην τρίτη θέση της κατηγορίας!

Εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη και της σειράς Sanex NaturProtect, όπου συνεχίζει να χτίζει μερίδιο και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών (μερίδιο σε αξία Απρίλιος 2010, +1,2pts vs Απρίλιος 2009 – roll-ons). Το Sanex συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα, κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών ούτως ώστε να δημιουργεί προϊόντα που θα φέρνουν καινοτομία και προστιθέμενη αξία την κατηγορία.

Sanex NaturProtect: Normal, Sensitive, Anti White Marks, For Men

KEY CONTACT: Γιώργος Κοντάκος – Product Manager, Νάντια Παπαχρηστοπούλου – Group Product Manager

INFO: Sara Lee H&BC Hellas ΜΕΠΕ, Λ. Κηφισού 100, 122 41 Αιγάλεω, Τηλ.: 211 105 6800, Fax: 211 105 6992