Πάντα πρωτοπόρα στις διατροφικές εξελίξεις, η Amita, ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων για περισσότερα από 26 χρόνια, συνδυάζει με τη σειρά χυμών ευζην από την Amita, τα διατροφικά οφέλη των φρούτων με τις ευεργετικές ιδιότητες απαραίτητων για τον οργανισμό στοιχείων, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

H σειρά ευζην από την Amita λανσαρίστηκε το Φεβρουάριο του 2008 εισάγοντας στην αγορά μία νέα κατηγορία, αυτή των λειτουργικών χυμών. Η γκάμα της σειράς την περίοδο του λανσαρίσματός της περιλάμβανε τους εξής τρεις χυμούς:
• ευζην από την Amita με πορτοκάλι και Ω3 για την ενίσχυση της καλής λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος,
• ευζην από την Amita με πράσινο μήλο και μαστίχα Χίου για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος,
• ευζην από την Amita με δαμάσκηνο, σύκο και φυτικές ίνες για την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.

Μήλο, ακτινίδιο, σίδηρος και βιταμίνη C
Η Amita, αναγνωρίζοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων της και να την ενισχύει με χυμούς που έχουν μεγάλη διατροφική αξία. Ακολουθώντας το επιτυχημένο λανσάρισμα των τριών πρώτων προϊόντων, η σειρά λειτουργικών χυμών ευζην από την Amita διευρύνθηκε το 2009 με ένα προϊόν που περιέχει μήλο, πορτοκάλι, ασβέστιο και βιταμίνη D, που συμβάλλουν στην οικοδόμηση και διατήρηση της οστικής μάζας.

Το 2010, η Amita παρουσιάζει ακόμη μία καινοτόμα πρόταση για την ελληνική αγορά, λανσάροντας το νέο λειτουργικό χυμό της σειράς, ευζην από την Amita με μήλο, ακτινίδιο και εμπλουτισμένο με σίδηρο και βιταμίνη C για ενίσχυση της φυσικής ενέργειας του οργανισμού μας και ενδυνάμωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός χυμός στην ελληνική αγορά που είναι εμπλουτισμένος με σίδηρο και βιταμίνη C.

Το λανσάρισμα της νέας αυτής καινοτομικής σειράς έγινε με ένα επιτυχημένο συνδυασμό μέσων και ενεργειών. Κάτω από την ομπρέλα «Κάθε μέρα και καλύτερα» δημιουργήθηκε μια τηλεοπτική καμπάνια που παρουσίαζε το «ευζην» μέσα στην καθημερινότητά μας. Τρία τηλεοπτικά σποτ δημιουργήθηκαν με ξεκάθαρη επικοινωνία της λειτουργικότητας, αλλά και της απολαυστικής γεύσης του κάθε χυμού.

Με creative hook το ψυγείο, οι χυμοί ευζην από την Amita παρουσιάστηκαν στο κοινό ανακοινώνοντας την άφιξή τους στους χυμούς ψυγείου και παρακινώντας τους καταναλωτές σε δοκιμή και καθημερινή κατανάλωση. Σε συνδυασμό με τα τηλεοπτικά σποτ χρησιμοποιήθηκε εξωτερική διαφήμιση και καταχωρίσεις σε περιοδικά lifestyle, εβδομαδιαία, διατροφής και υγείας.

Επιπλέον, υλοποιήθηκε εκτεταμένο πρόγραμμα δειγματοδιανομών σε σούπερ μάρκετ, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το προϊόν. Τέλος, στο σημείο πώλησης έγιναν συγκεκριμένες ενέργειες για να παρουσιάσουν το προϊόν και να το προωθήσουν κατάλληλα μέσω διαφημιστικού υλικού και προσφορών.

Το 2010 το ευζην από την Amita απέκτησε νέα επικοινωνία αφουγκραζόμενο τον καταναλωτή και τις διαφοροποιημένες ανάγκες του. «Όλα τα ευ της ζωής» είναι η νέα υπογραφή της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων, που εστιάζει εντονότερα στα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό η σειρά των χυμών αυτών. Η σειρά επικοινωνείται συνολικά, αλλά και με tailor-made μηνύματα ανά γεύση. Η προβολή της σειράς περιλαμβάνει τηλεοπτικά σποτ, έντυπες καταχωρίσεις και προωθητικές ενέργειες σε σούπερ μάρκετ.

Ευζην από την Amita Λειτουργικοί χυμοί: Συσκευασία: pet 250ml

KEY CONTACT: Ευάγγελος Μόσχος – Marketing Manager Chilled Juices Coca-Cola Τρία Έψιλον

INFO: Coca-Cola Τρία Έψιλον, Κηφισίας 60, 15125 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ.: 210 638 1700, www.amitaefzin.gr, www.coca-colahellenic.gr