Ανοίγοντας ένα μπουκάλι Εύρηκα Μασσαλίας σε πλημμυρίζει η αίσθηση της φρεσκάδας, η απαλότητα της φροντίδας, η γλυκιά μυρωδιά της παράδοσης και, κυρίως, η εμπιστοσύνη του ηγέτη στην καθαριστική δύναμη.

Tο 2001, ο όμιλος Εύρηκα, η πιο στέρεα δύναμη στα ενισχυτικά πλύσης, έκανε ένα αποφασιστικό βήμα εξέλιξης στην τεχνογνωσία του, προσέθεσε τη δύναμη της φύσης και το άρωμα της παράδοσης και παρουσίασε τη νέα γενιά απορρυπαντικών για φροντίδα των ρούχων: το υγρό Εύρηκα Μασσαλίας, για το πλυντήριο και το χέρι.

Λίγο πριν την πρώτη δεκαετία του, το Εύρηκα Μασσαλίας οδηγεί την κατηγορία του και εξελίσσεται συνεχώς, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον και την αφοσίωση του καταναλωτή.

Το μυστικό της επιτυχίας για το πολύ αγαπημένο προϊόν, που δημιουργεί το αύριο στον τομέα του, είναι ότι έχει ταυτιστεί με την έννοια της φροντίδας και της προσφοράς. Φροντίδα για τα ρούχα, γι’ αυτούς που αγαπάμε, για τις ανάγκες μας, για τις αξίες της ζωής και του τόπου μας. Κι όλα αυτά συνδυασμένα με την εξέλιξη, που μεταφράζεται σε τέλεια καθαριότητα, αξιοπιστία και πρακτικότητα, και κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Το Εύρηκα Μασσαλίας είναι ένα ταξίδι εμπειριών και συναισθημάτων. Μας ταξιδεύει σε τοπία φυσικής φρεσκάδας, αναζωογόνησης, ασφάλειας και χαλάρωσης, που τόσο χρειαζόμαστε… Σε γωνιές της Ελλάδας και σε παραδοσιακές αξίες, όπως το μαστιχέλαιο Χίου, που το 2008 μπήκε δυναμικά στην οικογένεια Εύρηκα Μασσαλίας… Μας ταξιδεύει στο μέλλον, ανανεώνοντας συνεχώς τα πλεονεκτήματά του, όπως οι νέες, μοντέρνες συσκευασίες, που προσφέρουν ευκολία, με τις οποίες κυκλοφόρησε το 2009.

Με αυτά τα συστατικά, και «μιλώντας» πάντα με ειλικρίνεια στον καταναλωτή, πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Από το λανσάρισμά του ακολουθεί μία συνεπή στρατηγική ανάπτυξης, που καλύπτει ολοκληρωμένα τα συστατικά του μίγματος μάρκετινγκ και, κατ’ επέκταση, τις ανάγκες του καταναλωτή, του επιχειρηματία συνεργάτη, του ίδιου του brand.

Σταθερά στην πρώτη θέση
Σήμερα, το Εύρηκα Μασσαλίας συνεχώς αυξάνει τις πωλήσεις του και την απόσταση από τον ανταγωνισμό, ενώ κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στην κατηγορία του, με μερίδιο που βελτιώνεται διαρκώς (4μηνο Ιαν. – Απρ. 2010: 38,8% σε αξία/πηγή IRI).

Με δυνατές διαφημιστικές καμπάνιες, που ακολουθούν την προϊοντική εξέλιξη, και συνεχείς προωθητικές ενέργειες στα σημεία πώλησης, διατηρεί το ισχυρό επικοινωνιακό προφίλ και την εμπορική του διείσδυση. Όμως, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα η φροντίδα για τον καταναλωτή, που εξασφαλίζει σημαντικό κέρδος με προνομιακές τιμές, εκπτώσεις και προσφορές.

Το Εύρηκα Μασσαλίας πρωταγωνιστεί και στην κοινωνική προσφορά. Επί σειρά ετών «τροφοδοτεί» με τις πωλήσεις του τη λειτουργία της κινητής μονάδας μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έχει δημιουργήσει ο όμιλος Εύρηκα, και συμβάλλει στη μαζική ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το Εύρηκα Μασσαλίας, ένα από τα πιο σύγχρονα προϊόντα του ομίλου Εύρηκα, δεν είναι μόνο ιδανική λύση για τη φροντίδα των ρούχων μας, αλλά και πρόταση για έναν τρόπο ζωής, όπου η καθαριότητα είναι φυσική, ξεκούραστη και μας γεμίζει ικανοποίηση. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο εξέλιξης, που διατηρεί στον πυρήνα του το κομμάτι της παράδοσης, μαθαίνοντάς μας να αναζητούμε αξίες στη ζωή μας.

Εύρηκα Μασσαλίας: Συσκευασία 1L, 2L, 4L
Εύρηκα Μασσαλίας με μαστιχέλαιο Χίου: Συσκευασία 1L, 2L

KEY CONTACT: Τέτυ Θεοδωροπούλου – Group Brand Manager, Μαριαλένα Κυρλή – Brand Manager

INFO: Γραφεία Διοίκησης: Λουτρού 97, 136 71 Αχαρνές, Τηλ.: 210 683 2059, 210 683 2500, Fax: 210 683 3302, e-mail: eureka@eureka.com.gr, www.eureka.com.gr