Η πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας Septona σε 58 χώρες, την έχει καταστήσει έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων υγιεινής σε όλο τον κόσμο. Αυτό που κάνει την εταιρεία Septona να ξεχωρίζει παγκοσμίως, είναι η υψηλή ποιότητά της.

Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στη διασφάλιση ποιότητας. Διαθέτει σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001-2008, πιστοποιημένο από το γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV-NORTH, έχει έγκριση παραγωγής και διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων βάμβακος (EN ISO 13485) και εφαρμόζει σύστημα HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) σε όλα τα προϊόντα της για επιπλέον προστασία του καταναλωτή. Τα προϊόντα υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής και σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, δίνουν στη Septona ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Σήμερα, η εταιρεία που το όνομά της είναι συνώνυμο της αγνότητας, κατέχει πολύ ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, προμηθεύοντάς την με επώνυμα προϊόντα καθώς και προϊόντα προσωπικής ετικέτας. Πιο συγκεκριμένα, η Septona διαθέτει τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας με καθετοποιημένη παραγωγή για όλη την γκάμα των προϊόντων βάμβακος. Απασχολεί πάνω από 200 εργαζομένους και έχει ένα σταθερά ανοδικό κύκλο εργασιών από το 2001 μέχρι και σήμερα.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στην αγορά πάντα το καλύτερο, ικανοποιώντας τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες τόσο των καταναλωτών, όσο και των πελατών της.

Στην προσπάθειά της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φυσικής περιποίησης στη σύγχρονη οικογένεια, η Septona προχώρησε σε ανανέωση όλων των προϊόντων της και χώρισε την γκάμα της σε 4 κατηγορίες: Cotton Care, Baby Pure, Lady Care και Medi Care.

Στον τομέα της βρεφικής περιποίησης, η Septona έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα που αγγίζουν απαλά το μωρό και διευκολύνουν την καθημερινή του περιποίηση.

Μωρομάντηλα Baby Pure: Περιέχουν ενυδατική λοσιόν, εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, για να φροντίζουν αγνά το μωρό και να το προστατεύουν από ερεθισμούς. Κυκλοφορούν σε: Baby Pure chamomile και Baby Pure sensitive.
Μωρομάντηλα «travel»: Μια φυσική και απαλή πρόταση σε μικρότερες, βολικές συσκευασίες για ακόμη πιο εύκολη περιποίηση εντός και εκτός σπιτιού.
Μπατονέτες ασφαλείας: Ειδικά σχεδιασμένες και μικροβιολογικά ελεγμένες, οι μπατονέτες ασφαλείας Septona επιτρέπουν τον καθαρισμό των αυτιών του μωρού με απαλό και πολύ ασφαλή τρόπο.

Η Septona πραγματοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο πωλήσεις το 2010 ύψους άνω των 35 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας εκπληκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης (το αντίστοιχο ύψος πωλήσεων το 2001 ήταν 5 εκατ. ευρώ).

Μωρομάντηλα Baby Care
Key Contact:
Τμήμα Marketing Septona
Info: SEPTONA ΑΒΕΕ, Οινόφυτα Βοιωτίας 32011, Τηλ.: 22620 31544, Fax: 22620 31127, Email: [email protected].

Διαβάστε ακόμη:
Εδώ δεν γίνονται εκπτώσεις!
Βρεφικά και παιδικά προϊόντα
Proderm
Μωρομάντηλα Babycare
SCA Hygiene Products
Adelco Kids