Η ΜΕΓΑ έχει κατακτήσει μια ισχυρή θέση στην κατηγορία μωρομάντηλων, κατέχοντας τον πρώτο κωδικό σε κίνηση στην κατηγορία: τα μωρομάντηλα BabyCare με χαμομήλι.

Η γκάμα των μωρομάντηλων της ΜΕΓΑ περιλαμβάνει τύπους με εξειδικευμένο σχεδιασμό: α) Με χαμομήλι, για απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, β) Sensitive, με αλόη για ευαίσθητα δέρματα, και γ) Newborn, με μοναδικά απαλή σύνθεση, ειδικά μελετημένα για νεογέννητα, υπό την επίβλεψη παιδιάτρου.

Οι μωροπετσέτες BabyCare παράγονται κάτω από αυστηρότατους εργαστηριακούς ελέγχους και πάντα με γνώμονα τη μέγιστη φιλικότητα στο βρεφικό δέρμα.

Έτσι:
• Περιέχουν ενεργά και ενυδατικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών (όπως το οργανικό χαμομήλι και η οργανική αλόη), σε συνδυασμό με μια προσεκτικά μελετημένη απαλή σύνθεση καθαρισμού και περιποίησης του βρεφικού δέρματος.
• Σε αντίθεση με τα κοινά μωρομάντηλα, περιέχουν όχι μόνο φυτικά, αλλά οργανικά φυτικά εκχυλίσματα, από βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς χημικά πρόσθετα, πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης.
• Έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα, και με σεβασμό στους τύπους δέρματος που παρουσιάζουν ιδιαίτερες ευαισθησίες (π.χ. ευαίσθητο δέρμα, νεογέννητα).

Τα μωρομάντηλα BabyCare προσφέρουν στον καταναλωτή ουσιαστικό «value for money», αφού συνδυάζουν αποδεδειγμένα άριστη ποιότητα, μοναδικά αγνή και φυσική φροντίδα, χάρη στην επιλογή οργανικών εκχυλισμάτων, και, παράλληλα, μια ιδιαίτερα οικονομική τιμή, ειδικά στις πολυσυσκευασίες 3 τεμαχίων.

Παράλληλα, η ΜΕΓΑ βρίσκεται πάντα σε πολύ στενή συνεργασία με το λιανεμπόριο και φροντίζει να σχεδιάζει projects category management, αλλά και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ενίσχυση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος, τόσο στα ίδια τα προϊόντα όσο και στις αλυσίδες.

Η υποστήριξη των προϊόντων BabyCare συνδυάζει πρόγραμμα διαφήμισης με μίγμα προωθητικών ενεργειών εντός των καταστημάτων, που περιλαμβάνουν in store προωθητικό υλικό (ενημερωτικούς δείκτες ραφιού), προγράμματα κουπονοδιανομών και δειγματοδιανομών μέσα στα καταστήματα, stands, καθώς και προωθητικές ενέργειες με χρήσιμες προσφορές για τον καταναλωτή.

Πρωταρχικός στόχος της ΜΕΓΑ είναι να εξακολουθήσει, όπως τόσα χρόνια, να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της βρεφικής φροντίδας και, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα, να διευρύνει την γκάμα της με νέα προϊόντα που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή!

ΜΕΓΑ Μωρομάντηλα BabyCare, Χαμομήλι και Sensitive, Συσκευασία: 72 τεμ.
Key Contact: Τμήμα Marketing ΜΕΓΑ
Info: ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής ΑΕ. Δεκελείας 148,13678 Αχαρναί – Αθήνα, Τηλ.: 210 2419800, Fax: 210 2419818, www.megadis.gr, mega@megadis.gr.

Διαβάστε ακόμη:
Εδώ δεν γίνονται εκπτώσεις!
Βρεφικά και παιδικά προϊόντα
Proderm
SCA Hygiene Products
Adelco Kids
Septona