Οι γνωστοί σε όλους μας παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! με υψηλές θρεπτικές αξίες είναι η πιο απολαυστική επιλογή για τη σωστή ενυδάτωση των παιδιών, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Για την Pepsico-ΗΒΗ η έμφαση στην παιδική διατροφή αποτυπώνεται μέσα από την γκάμα των παιδικών χυμών της, απαραίτητο συμπλήρωμα για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το ισχυρό χαρτί είναι η γκάμα των φυσικών χυμών ΗΒΗ Go!.

Οι χυμοί HBHGο! είναι 100% φυσικοί, γευστικοί, υγιεινοί, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικά, με βιταμίνες B, C & E που χρειάζονται καθημερινώς τα παιδιά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Η θρεπτική τους αξία έγκειται στο γεγονός ότι οι χυμοί φρούτων που περιέχονται συμβάλλουν στην αναπλήρωση των υγρών που χάνουν τα παιδιά & προσφέρουν τόνωση και ενέργεια.

Οι παιδικοί χυμοί ΗΒΗ Go! κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από το 2004 και διατίθενται σε 5 διαφορετικές γεύσεις, από ποικιλίες φρούτων, οι οποίες διακρίνονται στις συσκευασίες τους από τα διαφορετικά τους χρώματα και τους χαρακτήρες Looney Tunes.

Συγκεκριμένα:
• Ο Μπλε Φυσικός Χυμός HBH Go! παρέα με τον Bugs Bunny περιέχει συμπυκνωμένο χυμό βερίκοκου, ροδάκινου, μήλου & πορτοκαλιού.
• Ο Πράσινος Φυσικός Χυμός HBH Go! παρέα με τον Duffy Duck περιέχει συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού, μανταρινιού & μήλου.
• Ο Πορτοκαλί Φυσικός Χυμός HBH Go! παρέα με τον Coyote περιέχει συμπυκνωμένο χυμό μήλου, αχλαδιού, σταφυλιού & λεμονιού.
• Ο Κίτρινος Φυσικός Χυμός HBH Go! παρέα με τον Taz περιέχει συμπυκνωμένο χυμό μήλου, αχλαδιού, σταφυλιού & πουρέ μπανάνας.
• Το Κόκκινο Φρουτοποτό  HBH Go! παρέα με τον Tweety περιέχει συμπυκνωμένο χυμό φράουλας, μήλου και σταφυλιού.

Ως αγαπημένος φίλος των παιδιών, οι χυμοί ΗΒΗ Go! με συνδυασμό φρούτων αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών C, E και B6, καλύπτοντας μια από τις πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών που έχουν ανάγκη καθημερινά τα παιδιά για την καλύτερη ανάπτυξή τους και για την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού τους σε βιταμίνες και μέταλλα. Στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής, πλούσιας σε φρούτα, χυμούς και λαχανικά, οι βιταμίνες μπορούν να προστατεύσουν την υγεία από ιώσεις αλλά και κρυολόγημα και να βελτιώσουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα φυσικά σάκχαρα και οι υδατάνθρακες που περιέχουν οι παιδικοί χυμοί HBH Go! παρέχουν εξαιρετική ενέργεια στον οργανισμό των παιδιών, προσφέροντας πνευματική τόνωση και σωματική δύναμη σε κάθε δραστηριότητα τους, όπως το παιχνίδι, η άθληση και το διάβασμα.

Οι φυσικοί χυμοί HBHGo! μπορούν να καταναλώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή, αφού περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, των οποίων οι θερμίδες κυμαίνονται περίπου στις 120 ανά συσκευασία χυμού, ενώ δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Επίσης, συμβάλλουν στην αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας, έτσι οι χυμοί ΗΒΗGo! είναι ιδανικοί και για κατανάλωση στο σχολείο, αφού αποτελούν ένα υγιεινό και τονωτικό διάλειμμα.

Η κατηγορία των παιδικών χυμών αντιπροσωπεύει το 6% της κατηγορίας των χυμών μακράς διάρκειας στη αγορά του retail. Η μάρκα ΗΒΗGo! είναι ηγέτης στην κατηγορία των παιδικών χυμών σε όγκο στο σύνολο του retail, αυξάνοντας το μερίδιό της χρόνο με τον χρόνο.

ΗΒΗ GO!
Παιδικοί χυμοί
Βάρος:
250 ml, 1 lt
Συσκευασία: TetraPak

Key Contact: Αριάδνη Καρπαθάκη, Brand Manager

Info
PepsiCo-ΗΒΗ ΑΒΕ, 22ο χλμ Αθηνών-Λαυρίου, 19400 Κορωπί – Αττική, Τηλ: 210 6699000, Fax: 210 6646058 & 210 6646345, www.pepsico-ivi.gr

Διαβάστε επίσης: