Η αγαπημένη σε όλους μας ΗΒΗ, συνεχίζοντας την παράδοση ποιότητας που έχει χτίσει, εδώ και 83 χρόνια, και προσφέροντας στους καταναλωτές τα πιο αγνά και εκλεκτά αναψυκτικά, παρουσιάζει μια νέα σειρά αναψυκτικών την ΗΒΗ Κλασσική.

Η ΗΒΗ Κλασσική πρόκειται για μια νέα σειρά αναψυκτικών με συνταγές διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, εμπνευσμένες από μια άλλη εποχή… παραδοσιακής και αυθεντικής γεύσης όπως παλιά.

Η νέα παραδοσιακή συνταγή περιλαμβάνει:
• περισσότερο φυσικό χυμό από οποιαδήποτε άλλο αναψυκτικό,
• λιγότερο ζάχαρη,
• λιγότερο ανθρακικό,
• πιο φυσική φρουτένια γεύση,
• χωρίς τεχνητά αρώματα και χρώματα.

Κυκλοφορεί στις αγαπημένες κλασσικές γεύσεις Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα και Γκαζόζα σε ρετρό γυάλινο μπουκάλι των 232 ml, με έντονες καμπύλες και το πρώτο ιστορικό λογότυπο της ΗΒΗ.

Η γυάλινη  συσκευασία  της ΗΒΗ Κλασσική  κατάφερε να μαγέψει το κοινό και να  κερδίσει τις εντυπώσεις για την καινοτομική της εμφάνιση. Απέσπασε βραβείο για τα γραφικά, του γυάλινου με καμπύλες, μπουκαλιού που επιμελήθηκε και υλοποίησε η Red Design Consultants από την διεθνή επιτροπή ειδικών για το Communication Arts Design Annual 2009.

Η ΗΒΗ Κλασσική απευθύνεται στο κοινό που επιλέγει την ποιότητα και την απόλαυση, σε ένα παραδοσιακό αναψυκτικό με φυσικά συστατικά.

Η εμπιστοσύνη, η εξειδίκευση, η διαχρονικότητα είναι αξίες που κλείσαμε στο γυάλινο μπουκάλι και που απελευθερώνονται σε κάθε γουλιά…

Η Ιστορία της PepsiCo-HBH
Η PepsiCo-HBH είναι θυγατρική εταιρεία της Pepsi Bottling Group και αποτελεί την εξέλιξη της εταιρείας ΗΒΗ Παναγόπουλος. Το 1926 ο Νίκος Παναγόπουλος δημιούργησε μία μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι, την οποία ονόμασε ΗΒΗ για να θυμίζει τη μικρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους Ολύμπιους θεούς με το νέκταρ.

Στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, με την εξαγορά στο Λουτράκι του εργοστασίου εμφιαλώσεως του φημισμένου νερού πηγής Καραντάνη και με τη δημιουργία των εγκαταστάσεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η ΗΒΗ διαμορφώθηκε σε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση. Το 1989 η εταιρεία ΗΒΗ-Παναγόπουλος εξαγοράστηκε από την PepsiCo και μετονομάστηκε σε PepsiCo-HBH, ενώ το 1999 δημιουργήθηκε μία νέα εταιρεία, η Pepsi Bottling Group (PBG), στην οποία εντάχθηκε και η PepsiCo-HBH.

Η Ιστορία της PepsiCo και της PBG
Η ιστορία της PepsiCo χρονολογείται από το 1898, όταν ο φαρμακοποιός Galleb Bradham από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ εφηύρε το αρχικό αναψυκτικό, το οποίο ονόμασε Pepsi. Το προϊόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία και οι καταναλωτές το ζητούσαν τόσο για την υπέροχη γεύση του όσο και για την αναζωογόνηση που τους έδινε. Έτσι, το 1903 ο επιτυχημένος, πλέον, φαρμακοποιός δημιούργησε ένα δίκτυο εμφιαλωτών ανά τη χώρα, οι οποίοι ανέλαβαν να εμφιαλώνουν και να πωλούν το προϊόν του.

Το προϊόν, μέσα στην πάροδο του χρόνου, παρέμενε ιδιαίτερα δημοφιλές. Παράλληλα, όμως, η επιτυχία του ενισχύθηκε χάρη στη διαρκή επέκταση της διανομής, την έξυπνη τιμολογιακή τοποθέτηση και, φυσικά, τη δημιουργική διαφήμιση.

Παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά τροφίμων και ποτών, η PepsiCo είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 198.000 εργαζομένους, ενώ τα ετήσια έσοδά της ξεπερνούν τα 43 δισ. δολάρια.

Ήβη Κλασσική
Περιεχόμενο μπουκαλιού:
232 ml
Γεύσεις: πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα και γκαζόζα
Ημερομηνία 1ου λανσαρίσματος: Μάιος 2009

Key Contact: Στεφανία Τσάπαλα, Senior Brand Manager HBH CSD’s

Info: PepsiCo-ΗΒΗ ΑΒΕ, 22ο χλμ Αθηνών-Λαυρίου, 19400 Κορωπί – Αττική, Τηλ: 210 6699000, Fax: 210 6646058 & 210 6646345, www.pepsico-ivi.gr

Διαβάστε επίσης: