Το ρύζι Uncle Ben’s®, συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας στο ρύζι, φέρνει την αλλαγή στην κατηγορία του ρυζιού με το ρύζι Uncle Ben’s® Express.

Το Uncle Ben’s®, το ρύζι με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα (με ποσοστό 98%) και τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως, έχει πλέον ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα, αφού προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα… κάθε φορά!

Κι αυτό γιατί κάθε κόκκος του Uncle Ben’s®, από τη στιγμή της συγκομιδής μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας, περνάει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 215 φορές από ποιοτικό έλεγχο, κάνοντας κάθε γευστική εμπειρία μοναδική! Εδώ και 50 χρόνια, το Uncle Ben’s® έχει μπει στη ζωή των Ελλήνων και σήμερα είναι το Νο1 parboiled ρύζι της αγοράς.

To Uncle Ben’s® Express αλλάζει τον τρόπο που μαγειρεύουμε το ρύζι, ενώ η γεύση των συνταγών του ενθουσιάζει, επιβεβαιώνοντας την υπόσχεση της μάρκας: Τέλειο ρύζι κάθε φορά!

Η ανάγκη για ευκολία
H μάρκα Uncle Ben’s®, εκτός από την άριστη ποιότητα, έγινε γνωστή και για τις καινοτομίες που εισήγαγε στον χώρο του ρυζιού, όπως το 10λεπτο ρύζι, το καστανό και τα αρωματικά. Πριν από δύο χρόνια, ήρθε στην αγορά το Uncle Ben’s® Express, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα σημαντικό κενό: αυτό των γρήγορων γευμάτων. Η συγκεκριμένη τάση είναι η μεγαλύτερη στα τρόφιμα τα τελευταία χρόνια, όχι όμως στον ίδιο βαθμό μέσα στην κατηγορία του ρυζιού.

To Uncle Ben’s® Express αλλάζει τον τρόπο που μαγειρεύουμε το ρύζι. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η ευκολία και η ταχύτητα που παρέχει στην προετοιμασία, καθώς μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και βγαίνει έτοιμο και πεντανόστιμο σε 2 μόνο λεπτά, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κανείς σκεύη. Αν πάλι κάποιος δεν έχει φούρνο μικροκυμάτων, το Express μπορεί να ετοιμαστεί και σε σκεύος, μέσα σε 3 λεπτά.

Η γκάμα του Uncle Ben’s® Express
Το Uncle Ben’s® Express διαθέτει μια γκάμα 7 κωδικών, που περιλαμβάνει τις 2 πιο δημοφιλείς ποικιλίες ρυζιού (Basmati, μακρύκοκκο) και 5 συνταγές ρυζιού από αγαπημένες κουζίνες του κόσμου (Κινέζικο, Μεξικάνικο, Ινδικό με Λαχανικά, Golden Vegetables & Ανάμικτες Πιπεριές). Η συσκευασία των 250 γρμ είναι ιδανική για 2 μερίδες, όταν το ρύζι χρησιμοποιείται σαν συνοδευτικό, ενώ αντιστοιχεί σε μία μερίδα κυρίως πιάτου.

Γεύση χωρίς συντηρητικά
Ταυτόχρονα, όλες οι συνταγές του ρυζιού Uncle Ben’s® Express ετοιμάζονται χωρίς τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα, για να αποδεικνύουν καθημερινά ότι η ευκολία και η ποιότητα μπορούν να συνδυαστούν. Επίσης, οι συνταγές του Uncle Ben’s® Express είναι χαμηλές σε θερμίδες και λιπαρά και αποτελούν ένα ιδανικό υγιεινό γεύμα.

Κι αν η ευκολία και η ταχύτητα αλλάζει τον τρόπο που μαγειρεύουμε, η γεύση των συνταγών του Uncle Ben’s® Express είναι αυτή που μας ενθουσιάζει. Άλλωστε, η υπόσχεση της μάρκας είναι σαφής: Τέλειο ρύζι κάθε φορά!

ΡΥΖΙ UNCLE BEN’S® EXPRESS: Ρύζι έτοιμο σε 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε σκεύος, Συσκευασία: 250 γρμ, Σε 7 διαφορετικές γεύσεις
KEY CONTACT: Άσπα Τοπαλίδου – Business Unit Leader, Γιάννης Ξενάκης – Market Activity Manager
ΙΝFO: Mars Hellas AE, Συγγρού 80-88, 11741 Αθήνα, Τηλ: 210 8196200, Fax: 210 8000959, www.mars.com, www.unclebens.co.uk.