Από το 1981, η μάρκα Χωριό, προσφέρει στους Έλληνες τις αξίες της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής.

Η μάρκα Χωριό, δραστηριοποιούμενη στην αγορά από το 1981 και ειδικά μετά τα λανσαρίσματα της τελευταίας 3ετίας, έχει αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας αγνά ελληνικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Οι αξίες που συνοδεύουν τη μάρκα εμπνέουν τους καταναλωτές να ασπαστούν τις αξίες ελληνικής υπαίθρου και να εκτιμήσουν την παράδοση, την αυθεντικότητα και την τιμιότητα του ελληνικού χωριού.

Φέτα, γραβιέρα, βούτυρο, μαργαρίνες, βιολογικά προϊόντα, ελιές, πάστες ελιάς και φυσικά το ελαιόλαδο… το «υγρό χρυσάφι» (Όμηρος), το «μέγα θεραπευτικόν» (Ιπποκράτης)…

Στο χωριό οι κάτοικοι τιμούν το λάδι, το πολύτιμο δώρο που τους κληροδότησαν οι πρόγονοί τους και που φροντίζουν να περνά από γενιά σε γενιά. Οι τρεις ποικιλίες Χωριό προσφέρουν τη μοναδική γεύση του αυθεντικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, με την σφραγίδα ποιότητας που εγγυάται η μακρόχρονη ιστορία της Μινέρβα.

Το αγαπημένο σας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χωριό φέρνει στο τραπέζι σας τρεις γευστικές απολαύσεις:
Χωριό Κορωνέικη Ποικιλία: Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από μία και μόνο ποικιλία ελιάς, την Κορωνέικη. Ξεχωρίζει για το λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα, το φρουτώδες άρωμα και την πλούσια, πιπεράτη γεύση του.
Χωριό Πεδινοί Ελαιώνες: Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από διαλεχτούς καρπούς φρεσκομαζεμένης ελιάς από πεδινούς ελαιώνες. Το ήπιο κλίμα των πεδινών ελαιώνων δίνει στο ελαιόλαδο μια απαλή, γλυκιά γεύση.
Χωριό Ορεινές Περιοχές: Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από επιλεγμένους ορεινούς ελαιώνες. Ο καρπός της ορεινής ελιάς χαρίζει ένα ελαιόλαδο με δυνατή, πλούσια και μεστή γεύση.

ΧΩΡΙΟ ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Συσκευασία: 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt, 5 lt
ΧΩΡΙΟ ΠΕΔΙΝΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Συσκευασία: 1 lt, 2 lt, 5 lt
ΧΩΡΙΟ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Συσκευασία: 1 lt, 2 lt, 5 lt
ΜΙΝΕΡΒΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Συσκευασία: 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt, 5 lt
ΚEY CONTACT: Γιάννης Μπούρας, Διευθυντής Marketing Μινέρβα ΑΕ – Κων/νος Κουδούνης, Προϊστάμενος προϊόντων ελαίων & τυριών – Εύη Ζήση, Υπεύθυνη προϊόντων ελαίων
INFO: Μινέρβα Ελαιουργικών Επιχειρήσεων, Τατοΐου 165 & Οδυσσέως, 14452 Μεταμόρφωση, Τηλ: 210 2854200, Fax: 210 2854209, Γραμμή Καταναλωτή (χωρίς χρέωση): 800 11 28282, www.minervahorio.gr, www.minerva.com.gr.