Η Halls είναι η μάρκα που έχει ταυτίσει το όνομά της με ολόκληρη την κατηγορία της καραμέλας στην ελληνική αγορά, φέρνοντας συνεχώς νέα που την ανανεώνουν.

Η Halls μετράει περισσότερο από τρεις δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας χτίσει μία πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Η μοναδική σύνθεση του προϊόντος και η ποικιλία των υπέροχων γεύσεων που προσφέρει εξηγούν ακριβώς αυτή την πιστότητα.

Οι νέες Halls Coolwave, σε γεύση Δυόσμου, Φράουλας και Λεμονιού, απελευθερώνουν ένα εκρηκτικό κύμα δροσιάς και δίνουν ένα μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας

Η Halls συνδυάζει αποτελεσματικά τη γευστική απόλαυση με τα λειτουργικά οφέλη, αφού φροντίζει τόσο για την αίσθηση δροσερής αναπνοής, όσο και για την ανακούφιση του λαιμού από τις μικρές καθημερινές ενοχλήσεις.

Οι παραδοσιακές σειρές Halls και Halls Vita-C έχουν αγαπηθεί από γενιές καταναλωτών και συνεχώς ανανεώνονται με μοντέρνες συσκευασίες και γραφικά ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, η Halls έκλεισε δύο από τις πιο αγαπημένες γεύσεις καραμέλας -Halls Original Χ/Ζ και Halls Vita-C Μίγμα Εσπεριδοειδών Χ/Ζ- σε πρακτική συσκευασία μπουκαλιού, προσφέροντας μία εναλλακτική περίσταση κατανάλωσης.

Συνεχίζοντας τη συστηματική έρευνα καταναλωτή, η Halls τον Σεπτέμβριο του 2009 εισάγει στην αγορά ένα ακόμη καινοτομικό προϊόν. Οι νέες Halls Coolwave, σε γεύση Δυόσμου, Φράουλας και Λεμονιού, απελευθερώνουν ένα εκρηκτικό κύμα δροσιάς και δίνουν ένα μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας. Αυτή η νέα τεχνολογία απομακρύνει την εποχικότητα από την μάρκα και της χαρίζει πιστούς καταναλωτές όλο τον χρόνο.

Προωθητική στρατηγική
Το νέο αυτό λανσάρισμα υποστηρίχθηκε δυνατά από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του με ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό μέσων: τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία, υπαίθρια διαφήμιση, μαζική δειγματοδιανομή και διοργάνωση event.

Το συντονισμένο αυτό πρόγραμμα υποστήριξης είναι μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας ανάπτυξης της μάρκας που εστιάζει στη μεγιστοποίηση της προβολής των προϊοντικών νέων στο καταναλωτικό κοινό.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό: η Halls Coolwave κατέκτησε μερίδιο αγοράς σε αξία που ξεπέρασε το 11%* μόλις μέσα στους πρώτους 6 μήνες από το λανσάρισμά του!

Ανοδική πορεία στην αγορά
Το πιο σημαντικό, όμως, γεγονός ήταν ότι οι τρεις νέοι κωδικοί της Halls Coolwave κατόρθωσαν να αντιστρέψουν την καθοδική πορεία της κατηγορίας της καραμέλας και ουσιαστικά έδωσαν μία ανάσα ανανέωσης που ώθησε την αγορά σε ανοδική τάση από το Σεπτέμβριο του 2009 και έπειτα.

Είναι γεγονός ότι η Halls, με μερίδιο που ξεπερνά το 65%* για το σύνολο του 2009, είναι η μάρκα που κυριαρχεί στην κατηγορία και επηρεάζει καθοριστικά την πορεία της. Με ένα κωδικολόγιο που καλύπτει κάθε επιθυμία και ανάγκη του καταναλωτικού κοινού, κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του και αποτελεί πρώτη επιλογή στην κατηγορία της καραμέλας.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη, η Halls δεν επαναπαύεται στη μακρόχρονη επιτυχία της, αλλά εισάγει συνεχώς νέα προϊόντα με στόχο την όσο το δυνατό πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών.

* Πηγή: AC Nielsen, Σύνολο Ελλάδας και Αγοράς

HALLS COOLWAVE: Καραμέλα χωρίς ζάχαρη, Βάρος: 28 γρμ, Συσκευασία: Κουτί, Γεύσεις: Δυόσμος, Φράουλα, Λεμόνι
KEY CONTACT: Βασίλεια Λεώνη – Category Activation Manager Halls
INFO: Cadbury Hellas, Μαρίνου Αντύπα 41-45, 14121, Ν. Ηράκλειο – Αττική, Τηλ: 210 2704000, Fax: 210 2777579, www.cadbury.gr, info.gr@cadbury.com