Το Dixan είναι το πρώτο απορρυπαντικό πλυντηρίου που ήρθε στην Ελλάδα, το 1962. Από τότε μέχρι σήμερα, παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα υψηλής αξίας.

Τα απορρυπαντικά πλυντηρίου Dixan ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία των εργαστηρίων της Henkel. Κεντρικός πυλώνας στη φιλοσοφία της μάρκας είναι η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη. Έμφαση δίνεται τόσο στην καθαριστική τους δύναμη όσο και στην ποικιλία των αρωμάτων τους, παράγοντες που αποτελούν δύο από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα προϊόντα Dixan εκτιμώνται από το καταναλωτικό κοινό.

Το Dixan Φρεσκάδα Ωκεανού έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές για την καθαριστική δύναμη και το υπέροχο άρωμά του

Το Dixan προσφέρει πλήρες προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ως προς τη μορφή του απορρυπαντικού -σκόνες, υγρά, ταμπλέτες- αλλά και ως προς τα μεγέθη των συσκευασιών του. Επιπλέον, αναλύοντας διαρκώς τις τάσεις της αγοράς και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες, αλλά και αυξανόμενες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, εισάγει νέες προϊοντικές σειρές, διατηρώντας το ενδιαφέρον στην κατηγορία ζωντανό.

Τα προϊόντα Dixan υποστηρίζονται διαχρονικά με δυνατές διαφημιστικές ενέργειες, τόσο στην τηλεόραση όσο και σε άλλα μέσα. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του σημείου πώλησης στην τελική απόφαση και επιλογή του καταναλωτή, καθώς και την ανάγκη προσέλκυσης πελατών στα καταστήματα, το Dixan πλαισιώνεται από ένα ανταγωνιστικό πλάνο προσφορών και δυνατές ενέργειες εντός του σημείου πώλησης, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και ανά μεμονωμένο συνεργάτη.

Το 2009 το Dixan προχώρησε σε μεγάλη ανανέωση της γκάμας του και έφερε νέες προτάσεις στην αγορά, με στόχο την άρτια στρατηγική του τοποθέτηση για περαιτέρω ανάπτυξη πωλήσεων και μεριδίου. Με συνέπεια στην παγκόσμια δέσμευση της Henkel για αειφόρο ανάπτυξη και στις διαφοροποιημένες, σε σχέση με το παρελθόν, πλυντικές συνήθειες των καταναλωτών, το Dixan προχώρησε σε επαναλανσάρισμα όλου του χαρτοφυλακίου των απορρυπαντικών σκόνης. Η νέα συμπυκνωμένη σύνθεση τους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες πλύσης.

Κυκλοφόρησε το πρώτο aromatherapy απορρυπαντικό, το Dixan Power Gel Aromatherapy, συνδυάζοντας την καθαριστική δύναμη του Dixan με την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων. Στον πρώτο κιόλας χρόνο της κυκλοφορίας του το μοναδικό αυτό προϊόν κατάφερε να μπει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών που αναζητούν μια ιδιαίτερη αίσθηση καθαριότητας στα ρούχα τους.

Πιστεύοντας στη σημαντικότητα της υποκατηγορίας των υπερσυμπυκνωμένων υγρών και στη μελλοντική τους προοπτική, στα τέλη του προηγούμενου χρόνου κυκλοφόρησε η σειρά Dixan Actic Power. Τα Actic Power, με υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση και πρακτική συσκευασία, κυκλοφορούν σε ποικιλία μοναδικών αρωμάτων, προσφέροντας στους καταναλωτές περαιτέρω εναλλακτικές επιλογές και διευρύνοντας την υποκατηγορία.

Το τελευταίο λανσάρισμα που έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη μάρκα αφορά στο Dixan Hygiene με φυσικά έλαια ευκαλύπτου. Η νέα αυτή σειρά απαντάει στην ανάγκη των καταναλωτών για καθαριότητα αλλά και υγιεινή στα ρούχα. Μια ανάγκη ιδιαίτερα επιτακτική στις μέρες μας καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να πλένουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, όμως την ίδια στιγμή θέλουν να είναι σίγουροι πως τα ρούχα τους είναι απόλυτα καθαρά ακόμη και από τη βρωμιά που δεν φαίνεται. Το Dixan Hygiene ήρθε για να καλύψει την καταναλωτική αυτή ανάγκη και με δεδομένη την δυνατή υποστήριξή του, ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει το επόμενο best seller της μάρκας!

DIXAN: Απορρυπαντικό πλυντηρίου γενικής χρήσης
KEY CONTACT: Θοδωρής Τσεμπερούλης, Μαίρη Βαλσαμά, Γιώργος Γαργανουράκης
INFO: Henkel Hellas ΑΒΕΕ, Κύπρου 23, 18346 Μοσχάτο – Αττική, Τηλ: 210 4897349, Fax: 210 4897104, www.henkel.gr