Το Badedas προσφέρει στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη σειρά αφρόλουτρων με αρώματα που τονώνουν και αναζωογονούν, με την αντρική σειρά να φέρνει τη μάρκα στην κορυφή των προτιμήσεων.

Με τη μακρόχρονη παρουσία του στην Ελληνική αγορά, ήδη από τη δεκαετία του 1970, το Badedas είναι μια μάρκα με πολύ υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας, αλλά και πιστότητας ανάμεσα στο καταναλωτικό κοινό. Οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται το Badedas ως μια μάρκα υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αξιόπιστη, καθώς επίσης και σαν την πρώτη μάρκα που «εγκαινίασε» την κατηγορία των αντρικών αφρόλουτρων.

Badedas Noir: Ο κορυφαίος σε πωλήσεις κωδικός των αντρικών αφρόλουτρων αποτελεί διαχρονική αξία για τους άντρες καταναλωτές

Η σειρά Badedas
Τo Badedas δραστηριοποιείται στην αγορά των αφρόλουτρων όπως επίσης και στην κατηγορία των κρεμοσάπουνων. Η καρδιά της σειράς των αφρόλουτρων είναι αναμφισβήτητα οι αντρικοί κωδικοί.

Το Badedas διαθέτει 4 κωδικούς σε αυτή την κατηγορία με μοναδικά αρώματα που προσφέρουν ενέργεια και αναζωογόνηση στο αντρικό κοινό:
• Noir
• Active
• Enigma
• Spicy Red.

Η σειρά των αφρόλουτρων περιλαμβάνει και τους γυναικείους κωδικούς με συνθέσεις και αρώματα που απαντούν στις ανάγκες του γυναικείου κοινού για χαλάρωση, ευεξία και φροντίδα:
• Milk & Silk
• Magnolia
• Musk.

Η σειρά συμπληρώνεται από τον κωδικό Oxygen, για άντρες και γυναίκες, με δροσερό άρωμα και σύνθεση με φυσαλίδες οξυγόνου που προσφέρει ζωντάνια, φρεσκάδα και ενέργεια σε κάθε ντους.

Ανοδικά μερίδια
Η μεγάλη αποδοχή του Badedas από το καταναλωτικό κοινό αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις και τα μερίδια (πηγή: IRI Hellas). Το 2009 έκλεισε με ανοδικό μερίδιο 8,0% στα αφρόλουτρα/αφροντούς ενηλίκων, μερίδιο που φέρνει τη μάρκα στην 3η θέση της κατηγορίας! Εντυπωσιακά είναι τα μερίδια της αντρικής σειράς που καθιστούν τη μάρκα αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην κατηγορία των αντρικών αφρόλουτρων με μερίδιο σε αξία 37,9% το 2009 και άνοδο σχεδόν 2 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2008.

Το Badedas είναι μια διεθνής μάρκα, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ιταλίας και μπορεί να βρεθεί με διαφορετικά ονόματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Οι περισσότερες συνθέσεις του αναπτύσσονται στα κεντρικά εργαστήρια της Sara Lee και για την Ελλάδα παράγονται τοπικά στη Φαμάρ.

Οι συνθέσεις είναι απαλές, δερματολογικά ελεγμένες και με ουδέτερο pH για το δέρμα. Για την Sara Lee Ελλάδας, το Badedas αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και η προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη και μεγαλύτερη άνοδο του μεριδίου αγοράς συνεχίζεται με ιδιαίτερη έμφαση στην ανανέωση συσκευασιών και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, με πιο πρόσφατο το λανσάρισμα των αντρικών κωδικών Spicy Red και Enigma, οι οποίοι έχουν κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με μερίδια στα αντρικά αφρόλουτρα 4,3% και 3,5% αντίστοιχα.

Το Badedas σημειώνει υψηλές διανομές σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα σούπερ μάρκετ, συμβάλλοντας με τις επιδόσεις του στη συνολική ανάπτυξη της κατηγορίας των αφρόλουτρων.

BADEDAS: Αφρόλουτρα, Συσκευασία: 400 ml & 750 ml
KEY CONTACT: Δημήτρης Βέικος, Junior Product Manager – Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Group Product Manager
INFO: Sara Lee H&BC Hellas ΜΕΠΕ, Λ. Κηφισού 100, 122 41 Αιγάλεω – Αθήνα, Τηλ: 211 1056800, Fax: 211 1056992.