Το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στη Λέσβο σχεδιάζει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Η λειτουργία του καταστήματος δρομολογείται σε κτίριο που βρίσκεται σε ακίνητο ιδιοκτησίας της Σκλαβενίτης στην Εθνική Οδό Μυτιλήνης-Θέρμης, στην περιοχή Καρά Τεπέ, σε οικόπεδο εμβαδού 6.092 τετραγωνικών μέτρων.

Για το εν λόγω κτίριο, με εμβαδό κάλυψης 1.827,18 τ.μ. και εμβαδό δόμησης 3.737,16 τ.μ., η εταιρεία έλαβε πρόσφατα προέγκριση απο την Υπηρεσία Δόμησης Μυτιλήνης για την αλλαγή της χρήσης του από βιομηχανικό κτίριο σε υπεραγορά τροφίμων και ποτών, όπου το ισόγειο και ο πρώτος όροφος θα έχουν εμπορική χρήση, ενώ ο τρίτος όροφος θα έχει βοηθητική χρήση.

Σε ποια άλλα νησιά έχει παροουσία
Σημειώνεται ότι, αν και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας, η Σκλαβενίτης δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στα νησιά, όπου πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους όλο και περισσότερες αλυσίδες, βλέποντας την αύξηση των τουριστικών αφίξεων ως ευκαιρία για μία κερδοφόρα επένδυση. Μέχρι σήμερα, πέραν της Κρήτης, έχει παρουσία σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο, Σάμο, Ρόδο. Κω, Σάμο, Σκιάθο και Σκόπελο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter