Η ζυθοποιία Siris Craft Brewery για μια ακόμα φορά συμμετείχε στα Greek Beer Awards, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις. Οι κριτές, μέσα από τυφλή γευστική δοκιμή μπυρών από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, βράβευσαν τη Voreia Pilsner με τον κορυφαίο τίτλο της διοργάνωσης, αυτόν της Top Lager, καθώς και με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Modern Pilsner. Συνολικά, η Siris Craft Brewery απέσπασε πέντε βραβεία, αφού βρέθηκαν στην κορυφή και οι μπύρες Voreia Imperial Porter, Voreia Irish Red και Happy Brewers New England IPA.

Η Voreia Pilsner με την πληθωρική και συνάμα διακριτική της γεύση με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών, κέρδισε την προτίμηση των κριτών και ανακηρύχθηκε ως Top Lager για το 2024, κατατάσσοντάς την ως την καλύτερη Lager style μπύρα του διαγωνισμού για φέτος. Επιπλέον, η Voreia Pilsner κατάκτησε και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Modern Pilsner, ενώ η Voreia Imperial Porter, μια ιδιαίτερη συνταγή με νότες από Βανίλια Μαδαγασκάρης, κόκκους καφέ και ρούμι επταετούς παλαίωσης κέρδισε το Silver βραβείο στην κατηγορία Strong Stout & Porter.

Την τιμητική της είχε επίσης και η Voreia Irish Red, όπου η επίγευση καραμέλας και τα αρώματα μπισκότου, της έδωσαν το Bronze βραβείο στην κατηγορία Red Ale. Τέλος, η Happy Brewers New England IPA, μια συνταγή που δημιουργήθηκε στο δεύτερο μισό του 2023, κατέκτησε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Modern IPA.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter