Το στραγγιστό γιαούρτι DεLTα και η φέτα σε άλμη ΒΙΓΛΑ του ομίλου ΔΕΛΤΑ διακρίθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας που διοργανώνει το International Taste & Quality Institute (iTQi, Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας).

Συγκεκριμένα, το λευκό αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα 0% διακρίθηκε με τρία αστέρια που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση. Επιπλέον, η γεύση σμέουρο με φρούτα στο βυθό του κυπέλλου και η γεύση με καφέ διακρίθηκαν με δύο αστέρια. Η φέτα σε άλμη Βίγλα έλαβε επίσης το βραβείο Ανώτερης Γεύσης, με τρία αστέρια, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.