Πραγματοποιείται μεταξύ 17 και 21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte, στη Γαλλία, η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, SIAL, η οποία φέτος προβάλλει σε 130 διεθνή περίπτερα 5.500 βιομηχανίες του αγροτο-διατροφικού κλάδου, εκ των οποίων το 78% από όλο τον κόσμο (101 χώρες), και 19 τομείς προϊόντων, με πιο σημαντικούς των γαλακτοκομικών, των κρεατικών, των κατεψυγμένων, των ζαχαρούχων προϊόντων και των προϊόντων αρτοποιίας.

Οι τάσεις που αναδεικνύονται στη φετινή διοργάνωση ως ενδιαφέρουσες από άποψη ρυθμών ανάπτυξης σχετίζονται με τα βιολογικά προϊόντα, τα είδη delicatessen, τα προϊόντα διαίτης, τα συστατικά (IN-FOOD), τα πουλερικά και τις κονσέρβες, καθώς και με την ανάπτυξη των λύσεων έτοιμων γευμάτων (take away) και των προϊόντων που απευθύνονται στην εστίαση.