Η Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου από φέτος θα ονομάζεται επίσημα Costas Papaellinas Consumer Goods, παραμένοντας μία ελληνική οικογενειακή εταιρεία που αναπτύσσεται διαρκώς. Η αλλαγή αυτή θεωρείται απαραίτητη, καθώς εκφράζει και συμβολίζει την εξέλιξη, το νέο όραμα και τον στρατηγικό προορισμό για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς όφελος των πελατών της εταιρείας. Αναγνωρίζοντας λοιπόν ότι πέραν από μετόχους, η εταιρεία έχει κυρίως συνεργάτες, αποφασίσαμε να προχωρήσοει σε αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου.

«Δέσμευσή μας ήταν και παραμένει πάντα η αντιπροσώπευση διεθνών οίκων με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές marketing και πωλήσεων για την προώθηση και τη διανομή τους», αναφέρει η εταιρεία. Θυμίζουμε ότι η Κώστας A. Παπαέλληνας Ελλάςείναι μια ελληνική εταιρεία, μέλος του ελληνικό-κυπριακού ομίλου εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1969.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και διακινεί μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων στην ελληνική αγορά του φαρμακείου, του καταναλωτικού κλάδου (οργανωμένη και μικρή λιανική), και του νοσοκομείου.