Αρωγός, συνοδοιπόρος και χορηγός της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Ελλάδα είναι διαχρονικά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ. Ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας, Νικόλαος Μπήλιος, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 120 χρόνια της σχολής στην Ελλάδα.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης βοηθά με υποτροφίες σπουδαστές από τις τοπικές κοινωνίες να φοιτήσουν και να εξελιχθούν σε ένα άρτιο ακαδημαϊκό περιβάλλον, τιμώντας και ενισχύοντας τις δραστηριότητες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και δημιουργώντας ταυτόχρονα τα στελέχη του μέλλοντος στο τρόφιμο.

«H Αμερικανική Γεωργική Σχολή αποτελεί νησίδα αγροδιατροφικής καινοτομίας, φυτώριο ιδεών, με σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν γνώση και καινοτομία, με σημαντικές πρωτιές στο ενεργητικό της στα 120 χρόνια λειτουργίας της, αξίες που ενστερνίζεται και προάγει και η εταιρεία μας από την ίδρυσή της», αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης. Ο κ. Μπήλιος συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον πρόεδρο της σχολής Δρ. Τζεφ Λανσντέιλ, προς την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter