Το Schweppes υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν με νέα Gin and Tonic (GnT) parties. Ειδικότερα, 50 μοναδικά parties σε όλη την Ελλάδα θα απογειώσουν το φετινό καλοκαίρι.

Αγαπημένα εστιατόρια και bar σε μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσουν, φέτος το καλοκαίρι, τα πιο απολαυστικά GnT parties, δίνοντας έμπνευση και premium χαρακτήρα σε κάθε στιγμή. Πίσω από τη μαγεία των φετινών GnT serves, βρίσκεται ο Βασίλης Κυρίτσης, ένας από τους πιο επιτυχημένους bartenders στην Ελλάδα και Lead Activation Strategist του Schweppes, έχοντας δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο απολαυστικά cocktails που θα ικανοποιήσουν κάθε GnT mood.

Συγκεκριμένα, το Schweppes Pink GnT χάρη στο ελαφρώς αρωματικό Schweppes Pink Tonic Style, αποτελεί την πιο δροσιστική επιλογή cocktail. Από την άλλη, το Smokey Rickey, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σε όλους Schweppes Pink Grapefruit, είναι το ιδανικό cocktail για τους λάτρεις των πιο γλυκόξινων γεύσεων, ενώ το GnT Reborn είναι η απόλυτη επιλογή για τους οπαδούς του Schweppes Indian Tonic Water.

Στα GnT parties μαζί με τον Βασίλη Κυρίτση θα βρίσκονται και οι αγαπημένοι Schweppes Brand Ambassadors, Μαίρη Ταλαιπώρου, Γιάννης Οικονόμου και Πέτρος Μυτιληναίος. Η έναρξη των Schweppes GnT parties, δόθηκε την Δευτέρα 27 Μαΐου στο “Line Athens”, σε ένα κλειστό event, αποκλειστικά για bartenders και επαγγελματίες του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter