Την επέκταση της συνεργασίας της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοίνωσε η Sarmed. Η νέα συμφωνία αφορά στην παροχή υπηρεσιών logistics στο νέο hub της Sarmed στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου.

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2021 η Sarmed και η Coca-Cola Τρία Έψιλον είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους σε τρεις διαφορετικές δραστηριότητες:

  • Τη διαχείριση και λειτουργία του Distribution Center για τις διανομές στην Αττική, και πιο συγκεκριμένα την παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία παραγγελιών, τη φορτοεκφόρτωση οχημάτων διανομής, τον έλεγχο των αποθεμάτων, καθώς και τη διαχείριση επιστροφών και ειδών εγγυοδοσίας.
  • Την αποθήκευση του ενεργειακού ποτού Monster στις εγκαταστάσεις της Sarmed στη Θήβα. Το έργο αφορά στην παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία και φόρτωση των παραγγελιών για την παράδοση.
  • Τη διανομή σε τελικά σημεία των παραγγελιών όλης της προϊοντικής γκάμας της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.Επίσης, είχε προστεθεί ως νέο έργο η αποθήκευση πρώτων υλών στη Μάνδρα Αττικής, αλλά και στη Θήβα.

Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter