Σειρά προϊόντων ακράτειας, με μοναδικές καινοτομίες, σχεδιασμένη να προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, αλλά και φιλικότητα προς το δέρμα, με αποδείξεις! Με βάση το «Sensitive Concept» και τη μακρόχρονη εμπειρία της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ στην παραγωγή προϊόντων ατομικής υγιεινής.

Tο 2050 το 41,6% του πληθυσμού της Ελλάδας θα είναι άνω των 60 ετών, κατατάσσοντας τη χώρα 3η σε ευρωπαϊκό επίπεδο και 4η σε παγκόσμιο επίπεδο, σε γηράσκοντα πληθυσμό. Έτσι, η κατηγορία προϊόντων ακράτειας αυξάνεται αισθητά κάθε χρόνο. Επιπλέον, η ακράτεια εμφανίζεται πλέον ολοένα και συχνότερα σε άτομα νεαρότερης ηλικίας (35+), με ελαφρά ή μέση μορφή.

H μάρκα Sani Sensitive λανσαρίστηκε από την εταιρεία ΜΕΓΑ στην ελληνική αγορά το 2004. Έκτοτε η ΜΕΓΑ επενδύει διαρκώς αναβαθμίζοντας τις προδιαγραφές και τον σχεδιασμό των προϊόντων, πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την ασφάλεια και την προστασία του καταναλωτή. Eπίσης, διερευνά συνεχώς τις συνήθειες, τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα και την ιδιαιτερότητα του τρόπου ζωής τους. Παρατηρείται ενεργή συμμετοχή στην οικογένεια και την κοινωνία αλλά και ιδιαίτερη ανάγκη για extra φροντίδα του δέρματος, λόγω του πιο θερμού κλίματος στη χώρα μας. Η φιλική προστασία και η αποφυγή ερεθισμών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κατηγορία προϊόντων ακράτειας, λόγω της πολύωρης και καθημερινής χρήσης των επιθεμάτων και των εσωρούχων. Αυτά τα ευρήματα αποτέλεσαν τη βάση σχεδιασμού της ολοκληρωμένης σειράς Sani, με Sensitive σχεδιασμό. Το «Sensitive Concept», μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή, δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος.

Απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών αποτελεί η 1η θέση που κατέχει η σειρά Sani Sensitive στην ελληνική αγορά (βάσει στοιχείων Nielsen, Volume-Value market shares, 2023) λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού που προσφέρει πιστοποιημένη ασφάλεια, φιλικά προς το δέρμα υλικά, extra απορροφητικότητα σε υγρασία και οσμές, 360 ελαστικότητα για άνετη εφαρμογή… χαρακτηριστικά που τοποθετούν τα προϊόντα Sani σε πολύ υψηλές βαθμίδες ποιότητας και καινοτομίας.

Η πλήρης σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive περιλαμβάνει:
• Γυναικεία επιθέματα
• Ανδρικά επιθέματα
• Γυναικεία ελαστικά εσώρουχα
• Ανδρικά ελαστικά εσώρουχα
• Unisex ελαστικά εσώρουχα σε 3 διαφορετικούς τύπους (Premium-Regular-Classic)
• Πάνες ακράτειας
• Υποσέντονα (με και χωρίς άρωμα).

Οι δύο μεγαλύτερες υποκατηγορίες προϊόντων ακράτειας, αυτές των ελαστικών εσωρούχων (Sani Pants) και των γυναικείων επιθεμάτων (Sani Lady), συνδυάζουν μοναδικές καινοτομίες με στόχο να προσφέρουν προστασία από διαρροές, οσμές αλλά και ερεθισμούς… και όλα αυτά με πιστοποιήσεις και αποδείξεις.
Συγκεκριμένα διαθέτουν:
■ Υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας, διατηρώντας το δέρμα στεγνό.
■ Πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
■ Πιστοποίηση ως «Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα» από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).
■ Τεχνολογία Odour Control, για επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών για έως και 8 ώρες, από τα εξειδικευμένα εργαστήρια Οlfasense της Γερμανίας.
■ Extra soft κάλυμμα με βαμβάκι στα γυναικεία επιθέματα, για ασύγκριτη φιλική προστασία (τα μόνα με βαμβάκι στην κατηγορία).
■ Wider back σχεδιασμό στα μεγάλα μεγέθη των γυναικείων επιθεμάτων για extra προστασία ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.
■ Υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα στα υπόλοιπα προϊόντα Sani, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, συμβάλλοντας στην προστασία από ερεθισμούs.
Επίσης, τα προϊόντα Sani Sensitive έχουν την έγκριση της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και τη Σύσταση της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης.