Ο CEO της Sainsbury’s αναφέρθηκε στο τέλος Αυγούστου στα φιλόδοξα πλάνα ανάπτυξης της υπηρεσίας Argos click and collect, σημειώνοντας την επέκταση των σημείων λειτουργίας τους, ώστε μακροπρόθεσμα να φθάσουν σε 2.000.

Προς το παρόν, προετοιμαζόμενη για τις πωλήσεις της περιόδου των Χριστουγέννων, η αλυσίδα ξεκίνησε τη λειτουργία σημείων παραλαβής online αγορών σε 100 καταστήματα convenience και μέχρι τις γιορτές θα τα αυξήσει σε 150.

Έναν χρόνο μετά την επένδυση ύψους 1,4 δισ. λιρών στην εξαγορά της Home Depot, στην οποία ανήκαν οι Argos και Habitat, ο Mike Coupe δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας θα τη βοηθήσει να ανταγωνιστεί επιχειρήσεις όπως η Amazon. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, με 2.000 σημεία διανομής, τα δυνατά σημεία της Argos στο digital λιανεμπόριο και η εφοδιαστική αλυσίδα που την υποστηρίζει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι προσφερόμενες υπηρεσίες απευθύνονται σε πάνω από 27 εκατ. πελάτες την εβδομάδα, δημιουργούν έναν δυναμικό συνδυασμό για την ανταγωνιστική της παρουσία.