Νέα προϊόντα για τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ αναμένεται να παρουσιάσει η Ροδούλα στην έκθεση FoodExpo 2023, η οποία θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2023, όπως έμαθε το FOODReporter. Τα νέα προϊόντα αφορούν νέα κατηγορία κατεψυγμένου προϊόντος. Η εταιρεία έκλεισε με κύκλο εργασιών περίπου στα 25,5 εκατ. ευρώ για το 2022, εμφανίζοντας αύξηση κατά 34,2%, συγκριτικά με τα περίπου 19 εκατ. ευρώ τζίρου του 2021.

Σε παραγωγική λειτουργία, στο μεταξύ, έχει τεθεί η νέα ολοκληρωμένη επένδυση της εταιρείας σε εγκαταστάσεις logistics και μεταστέγαση γραφείων σε νέα κτίρια στη Βαρυμπόμπη, με συνολικό κόστος 1 εκατ. ευρώ. Οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν μεταφερθεί στη Βαρυμπόμπη και έτσι, έχουν ανοίξει περισσότεροι παραγωγικοί χώροι στα εργοστάσια της εταιρείας. Το σύνολο των χώρων της εταιρείας ξεπερνά πλέον τα 15.000 τ.μ. και οι εργαζόμενοι είναι περίπου 450.

Στη HORECA για ανάπτυξη των B2B συνεργασιών της
Στη HORECA 2023, η εταιρεία παρουσίασε τις νέες της γεύσεις στους κλάδους του ψωμιού, του γλυκού και της ζύμης, με στόχο να αναπτύξει τις Β2Β συνεργασίες της. Η Ροδούλα ΑΕ διατηρεί συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Neuhauser στον κλάδο του κρουασάν, για την οποία λειτουργεί ως εισαγωγέας. Η ελληνική εταιρεία παράγει γλυκά και ζύμες στο εργοστάσιο στο Μενίδι, ενώ τα αρτοσκευάσματα παρασκευάζονται στη Μαγούλα Αττικής. «Οι στόχοι της Ροδούλα για τα σημεία Ho.Re.Ca. είναι διευρυμένοι.

Απευθυνόμαστε σε ξενοδοχεία, catering και εστιατόρια, όμως μας επιλέγουν και μικρά αρτοζαχαροπλαστεία της γειτονιάς: Ο πελάτης ζητά ολοένα και περισσότερη ποικιλία προϊόντων, κάτι που είναι δύσκολο να το παρέχει ο ζαχαροπλάστης και ο αρτοποιός από μόνος του, χωρίς βοήθεια», εξήγησε στο FOODReporter η Marketing Director της Ροδούλα, Πόπη Τρακαδά και πρόσθεσε ακόμη: «Εμείς του προσφέρουμε τη δυνατότητα να έχει μεγάλη γκάμα και ταυτόχρονα, τα προϊόντα του να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να υπάρχουν και λιγότερη φύρα και σπατάλη φαγητού. Τα προϊόντα μας είναι κατεψυγμένα, οπότε μπορεί εκείνος να υπολογίσει ο ίδιος έτσι ώστε να ξεπαγώσει μόνο όσα χρειάζεται ανά ημέρα».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter