Στο περίπτερό της στη φετινή 14η Έκθεση ΚΕΜ Franchise International Fair (2-5 Μαρτίου) η Makro Cash & Carry παρουσίασε τα δύο ανταγωνιστικά της concept, το Rioba Coffee Concept και το Quick Market, που λανσάρισε πρόσφατα, προσαρμοσμένα στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς μας.

Αμφότερα δεν προϋποθέτουν ακριβές επενδύσεις σε εξοπλισμούς και πάγια, δεν απαιτούν Entry Fees, Royalties, διαφημιστικά έξοδα και δεσμεύσεις με ρήτρες. Το Quick Market είναι ένα πρόγραμμα εμπορικής και τεχνικής υποστήριξης για μικρομεσαία παντοπωλεία, νέα ή εν λειτουργία, που παρέχει τεχνογνωσία και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των παντοπωλείων, την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας τους, τη μείωση των αποθεμάτων και τη συνολική αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το Rioba Coffee Concept αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων εξοπλισμού για επιχειρήσεις cafe, με τις πλέον αξιόπιστες ιταλικές μηχανές καφέ, καθώς κι ένα πλήρες συμβόλαιο συντήρησής τους. Επιπλέον, περιλαμβάνει τα διεθνώς βραβευμένα χαρμάνια καφέ Rioba και επαγγελματική εκπαίδευση των απασχολούμενων.