Στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού της πλάνου, που προβλέπει τη λειτουργία 20 καταστημάτων σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων μέχρι το τέλος του 2012, η Public εγκαινίασε το 6ο της κατάστημα, στα Ιωάννινα. Το νέο Public, συνολικού ύψους επένδυσης 3 εκατ. ευρώ και εκτάσεως 1.700 τμ, καλύπτει 3 επίπεδα, απασχολεί 30 εργαζόμενους και στεγάζεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη. Η εταιρεία θεωρεί τα Ιωάννινα ως ένα κομβικό σημείο για την ανάπτυξή της και την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους εγχώριους καταναλωτές όσο και τουρίστες και επισκέπτες από τους γειτονικούς νομούς. Οι φοιτητές των Ιωαννίνων αναμένεται επίσης να αποτελέσουν ένα πολύ δυναμικό κοινό του νέου καταστήματος, το οποίο υπόσχεται να ικανοποιήσει και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη  διάθεση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων.

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, γενικός διευθυντής της εταιρείας, σχολιάζει: «Η έντονη πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης, η Εγνατία Οδός αλλά και η μεγάλη φοιτητική κοινότητα αποτελούν μόνο μερικά από τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν τα Ιωάννινα ως ιδανικό σημείο για την περαιτέρω ανάπτυξή της αλυσίδας μας.  Στόχος μας είναι η ενσωμάτωση του Public στην τοπική κοινωνία και η ένταξή του στην καθημερινότητα των πολιτών, προκειμένου να αποτελέσει έναν χώρο με αμέτρητες εμπειρίες αγορών, αλλά και ψυχαγωγίας».

Τα καταστήματα Public ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2005 και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων εικόνας και ήχου, computer και gaming, κινητών και ψηφιακών, μουσικής και ταινιών, βιβλίων και comics, gadget και παιχνιδιών.