Ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών βρίσκονται τα μπέργκερ, όπως επιβεβαιώνει το πρώτο Consumer Report της Wolt για το 2023.

Ειδικότερα, το μπέργκερ βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πιο δημοφιλών αναζητήσεων στην πλατφόρμα της Wolt, πίσω μόνο από το σουβλάκι, το γλυκό και τον καφέ, και πάνω από άλλες δημοφιλείς επιλογές, όπως πίτσα, κρέπα και ιταλικό.

Επιπλέον, στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες εστιατορίων, τα μπεργκεράδικα κατατάσσονται τρίτα, πίσω από τις καφετέριες και τα ψητοπωλεία, και πάνω από τα ιταλικά εστιατόρια, τα ελληνικά εστιατόρια και τις πιτσαρίες.

Σε ό,τι αφορά τις βραδινές «λιγούρες» των χρηστών της Wolt στην Ελλάδα, δηλαδή παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, στην πρώτη θέση της προτίμησης ήταν το σουβλάκι, ακολουθούμενο όμως από το μπέργκερ, που αφήνει πίσω του τα σάντουιτς, την πίτσα και το ιταλικό.

Εξάλλου, το «burger deal» ήταν μεταξύ των προσφορών που επέλεξαν περισσότερο οι χρήστες του Wolt το 2023, σύμφωνα πάντα με το Consumer Report της πλατφόρμας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter